Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Προχθές είχαμε Υπουργικό Συμβούλιο και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση. Η εισήγηση του Πρωθυπουργού αναλώθηκε κατά τα ¾ στην Νέα Δημοκρατία! Αδιάφορο τι έλεγε, μια και όλοι καταλάβαμε πως ήταν μία ομιλία προς το Υπουργικό Συμβούλιο να προετοιμάζονται για εκλογές που θα γίνουν πολύ σύντομα.
Άνοιξε ουσιαστικά την προεκλογική περίοδο και η προσπάθεια πόλωσης, την οποία ουσιαστικά και αναγκαστικά θα ακολουθήσει και η Νέα Δημοκρατία και φυσικά και οι «λοιποί πολιτικοί συγγενείς»
Και μια και μιλάμε για εκλογές, θέλω να κρατήσετε μία ημερομηνία. 8 Οκτωβρίου 2018.
Τι γίνεται όμως με τους υποψήφιους του Ν. Κιλκίς;
Δύο από τις πέντε θέσεις του ψηφοδελτίου είναι ήδη καπαρωμένες από τον σημερινό βουλευτή κ. Γιώργο Γεωργαντά και την κ. Νατάσα Σωτηριάδου. Ένας θα είναι από την Παιονία  και ο τέταρτος θα είναι (100%) ένας γιατρός! Η Πέμπτη θέση διεκδικείται από αρκετούς μνηστήρες.






Θ.Κ.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply