Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ) ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 105η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




   Με ιδιαίτερη χαρά και ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του Βουλευτή Ν. Σερρών κ. Κων/νου Αχιλλέα Καραμανλή, ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς της Ν.Δ Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 παραβρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις συμπλήρωσης 105 χρόνων από την Μάχη και την Απελευθέρωση των Σερρών κατά τη διάρκεια του Β' Βαλκανικού Πολέμου.
   Ο κ. Καζαντζίδης μαζί με τον Βουλευτή Ν. Σερρών είχε την ευκαιρία να παραστεί στη Δοξολογία η οποία τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου.
Ακολούθησε η τελετή κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο όπου βρίσκεται ο ανδριάντας του ήρωα της Ελληνικής Επαναστάσεως 1821 Εμμανουήλ Παππάς και εν συνεχεία παρακολούθησε την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στο κέντρο της πόλης των Σερρών (επί της οδού Εθν.Αντιστάσεως).
   Στην 105η επέτειο από την Μάχη και την Απελευθέρωση των Σερρών τον Πρόεδρο της Ν.Δ εκπροσώπησε ο Γραμματέας Π. Ε. Ν.Δ – Βουλευτής Ν. Ηρακλείου κ. Ελευθέριος Αυγενάκης.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply