Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ; ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΤΟΣΚΑ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Μετά και το προχθεσινό περιστατικό που έγινε στην Θεσσαλονίκη επί της οδού Τσιμισκή και μαγνητοσκόπησε ένας δικηγόρος, όπου ξυλοφορτώθηκε ένας Αστυνομικός από ένα από τα «δικά μας παιδιά» όπως είπε και ο κ. Βούτσης Πρόεδρος της Βουλής(!), ΠΟΙΟΝ πρέπει να φοβόμαστε περισσότερο;
Μήπως εσάς κ. Τόσκα που απειλείτε με τον μισό Ποινικό Κώδικα του νοικοκυραίους που θα έχουν την ψυχραιμία, το θάρρος και το κουράγιο  να αντισταθούν  στο κάθε «δικό σας παιδί» που θα μπει με το μαχαίρι ή το όπλο ή με κάποιο φονικό εργαλείο, προκειμένου να σώσουν την ζωή τους;
Εσάς φοβόμαστε κύριε Τόσκα που βγάζετε έξω από τις φυλακές του εγκληματίες και απειλούν όχι μόνον την έννομη τάξη, αλλά και την σωματική ακεραιότητα και τις περιουσίες των πολιτών, απασχολώντας παράλληλα και χιλιάδες αστυνομικούς.
Εσάς φοβόμαστε κύριε Τόσκα διότι με την αδιαφορία που επιδεικνύεται προς τους Αστυνομικούς, αφήνοντάς τους στα χέρια «των δικών σας παιδιών» ως σάκους του μποξ.
Εσάς φοβόμαστε κύριε Τόσκα, διότι δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ένας ανώτατος αξιωματικός, δεν μπορεί να καταστείλει ούτε μία ομάδα αναρχικών. Έτσι δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε και τους ανώτατους αξιωματικούς με το παράδειγμα που μας δίνεται, έστω και αν έχουμε την καλύτερη των εντυπώσεων για πολλούς από αυτούς!
Τέλος κύριε Τόσκα, εάν πράγματι είστε ικανός και θέλετε να νοιώθουν ασφαλείς οι πολίτες, είτε προστατέψτε τους, είτε παραιτηθείτε. Εκτός και αν η Πολιτική της Κυβέρνησής σας είναι η μπαχαλοποίηση της Κοινωνίας. Τότε…………άξιος ο μισθός σας.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply