Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:30 η Συντεχνία Αρτοποιών Ν.Κιλκίς " Ο Προφήτης Ηλίας " έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα στο Επιμελητήριο Ν.Κιλκίς στην αίθουσα "Βασιλείου Σεργιαννίδη" την εκδήλωση η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ/ντης Διευθυνσης Ανάπτυξης και περιβάλλοντος ΚοςΣωτηριάδης Παντελής , ο Νομικός Σύμβουλος της Συντεχνίας Κος Τσομίδης Ευστάθιος καθώς και ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου Κος Ηλιάδης Γεώργιος.
Μετά τον χαιρετισμό του προέδρου της Συντεχνίας Κου Χατζηευφραιμίδη Νικόλαου δόθηκε ο λόγος στον Κο Σωτηριάδη ο οποίος ανέπτυξε αναλυτικά το καινούριο πολυνομοσχέδιο που αφορά τις διατάξεις για τα Αρτοποιεία , στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Ν.Συμβ.Κος Τσομίδης ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις Αρτοποιών σε θέματα νομικής φύσεως .
Οι τυχεροί της εκδήλωσης είναι ο γεν.γραμματέας της Συντεχνίας Βιτλάρης Ηλίας και ο Αρτοποιός Ζάλτος Θωμάς.
Την εκδήλωση κάλυψε ο δημοσιογράφος Κυριακίδης Θεόφιλος και τον ευχαριστούμε θερμά.
 

Για την Συντεχνία Αρτοποιών Ν.Κιλκίς
Ο Πρόεδρος

Χατζηευφραιμίδης Νικόλαος

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply