Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΕΣΚΑΣΕ Β Ο Μ Β Α !!! ΙΕΡΕΑΣ ζητά να ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ το παιδί του από τα Θρησκευτικά..
Αγαπητέ κύριε Υπουργέ,
Με την χάρη του Θεού, είμαι πολύτεκνος πατέρας 10 παιδιών, εκ των οποίων τα 7 είναι μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου, και Λυκείου και, ως εκ τούτου, έχουν πάρει τα νέα βιβλία Θρησκευτικών.
Ο νόμος για απαλλαγή από το μάθημα ίσως να μην ισχύει για τους ορθοδόξους, αλλά, επειδή γνωρίζουμε ότι ζούμε σε ένα κράτος που σέβεται την ελευθερία του ανθρώπου (όπως το ίδιο συμβαίνει και με εσάς, ως υπουργό Παιδείας), θέλουμε τα Θρησκευτικά να είναι μάθημα κατήχησης στην ορθόδοξο πίστη, όπως ήταν μέχρι τώρα, και όχι μάθημα γνώσης των διάφορων θρησκειών, δηλαδή Θρησκειολογία, και παρακάλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας.
Εάν όμως συμβαίνει το αντίθετο ως προς την ελευθερία και τα δικαιώματα κάθε ανθρώπου, όπως συμβαίνει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, τότε ευχόμαστε να μας απαλλάξει ο Χριστός από ανθρώπους ανίκανους και επικίνδυνους για την Πατρίδα μας.
Κύριε Υπουργέ, ταπεινά πιστεύουμε, για την πρόοδο των παιδιών μας και για τη σωτηρία του έθνους μας, χρειαζόμαστε όλοι μετάνοια και ορθόδοξη Χριστιανική εκκλησιαστική κατήχηση και ζωή.
Νομίζουμε ότι πρέπει να προστατεύσετε το ορθόδοξο δόγμα από την σύγχρονη παν-αίρεση του οικουμενισμού, συνεργαζόμενος με την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος. Έτσι θα εκπληρώσετε το καθήκον σας ως υπουργός του Ορθόδοξου Ελληνικού κράτους.
Προσευχόμαστε για εσάς και, προς ένδειξη διαμαρτυρίας, επιστρέφουμε τα βιβλία των θρησκευτικών, που τα θεωρούμε απαράδεκτα, και ζητούμε την επαναφορά του ορθόδοξου βιβλίου.
Καλή Μετάνοια σε όλους μας.

Με τιμή,
Τσακιρίδης Μιχαήλ


Απίστευτο: Ιερέας ζητά να εξαιρεθεί το παιδί του από τα Θρησκευτικά – Δείτε γιατί
«Αποφάσισαν οι ανιστόρητοι γκιαούρηδες να κάνουν κοινωνικά πειράματα»
Την απόφασή του να μην επιτρέψει στα παιδιά του να παρακολουθούν το μάθημα των Θρησκευτικών γνωστοποίησε ο Έλληνας ιερέας Αθανάσιος Λιακόπουλος.
«Τι μ’ενδιαφέρει εμένα το Ισλάμ;» διερωτάτε ρητορικά ο πατήρ Αθανάσιος και ξεκαθαρίζει πως δεν θα αφήσει τα παιδιά του συμμετάσχουν στο μάθημα.
«Γιατί βάζουν τέτοια θρησκειολογία στα παιδιά των 9 ετών και δεν την βάζουν σε πιο προχωρημένη ηλικία, πχ 16-17 ετών;
Πολύ απλά γιατί κάνουν πολιτική προπαγάνδα. Πάνε να σου περάσουν τον «πολυπολιτισμό» και την πανθρησκεία από τρυφερή ηλικία για να ριζώσει καλά μέσα σου.Ειδάλλως θα την έβαζαν σε πιο μεγάλη τάξη.
Εδώ στα 9 τους χρόνια δεν γνωρίζουν καλά καλά τη γλώσσα τους, γιατί τα μπερδεύουν από τέτοια ηλικία με περίπλοκα ζητήματα όπως είναι το Ισλάμ;
Γνωρίζουν ότι το πιο κρίσιμο στάδιο και σχολείο είναι το δημοτικό σχολείο. Στην ουσία σου ξηλώνουν την εθνική ταυτότητα και σε τελειώνουν ως Έλληνα μετατρέποντας σε σε «πολίτη του κόσμου». Μόνο που δυστυχώς αυτό θα συμβεί μόνο σε εμάς.
Τα μουσουλμανάκια θα δέχονται κορανική κατήχηση στο σπίτι και στα τζαμιά. Αυτοί θα έχουν έτσι σκληρή εθνική συνοχή και θα αναπτύσσουν τον εθνοτισμό τους ενώ εμείς θα είμαστε αδύναμοι και yolo. Ένα συμπαγές «έθνος του Ισλάμ» εντός των εθνών των απίστων.
Σε 15-20 χρόνια θα ζήσουμε ότι βιώνουν και στο Ισραήλ και στη Δύση με τις δολοφονίες και καθημερινό μίσος σε κάθε αλληλεπίδραση με αυτούς. Αυτά παθαίνεις όταν πας να κάνεις κοινωνική μηχανική μιξάροντας πολιτισμούς ασύμβατους μεταξύ τους που διατήρησαν τόσους αιώνες την ιδιαιτερότητα τους.
Αποφάσισαν οι ανιστόρητοι γκιαούρηδες να κάνουν κοινωνικά πειράματα με το Ισλάμ. Μην αντισταθείτε τώρα που το εγχείρημα στήνεται. Αφήστε το να εδραιωθεί. Έτσι καταστρέφονται οι πολιτισμοί. Γουστάρετε γκετοποιημένες πόλεις και άβατα; Θα τα ζήσετε!»
Πηγή: pentapostagma.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply