Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΛΚΙΣ: "ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ Θ. ΚΑΤΣΑΝΗ " ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΟΕΛΛΗΝΙΚΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αναδρομική έκθεση εικαστικών  Θ. Κατσιάνη
Εγκαινιάζεται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής η αναδρομική έκθεση εικαστικών του εκπαιδευτικού και αυτοδίδακτου γλύπτη Θανάση Ν. Κατσιάνη με τίτλο ''731 – Εαρινή Αντεπίθεση – Ατίμητοι Νεκροί''.
Η έκθεση περιλαμβάνει γλυπτικές συνθέσεις και εικόνες από τον ελληνοϊταλικό πόλεμο και από την απόκρουση της εαρινής αντεπίθεσης των Ιταλών στις 9 Μαρτίου 1941, με αποκορύφωση τη μάχη στρατηγικής σημασίας που δόθηκε στο ύψωμα 731.
Η έκθεση έχει αναδρομικό χαρακτήρα και είναι αφιερωμένη στη μνήμη των Κιλκισιωτών που έπεσαν κατά τη διάρκεια της εαρινής αντεπίθεσης.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Κιλκίς και τη Θρακική Εστία Κιλκίς και πραγματοποιείται στο πλαίσιο εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Διάρκεια έκθεσης: 22 – 30 Οκτωβρίου 2017
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα 23 – Δευτέρα 30 Οκτωβρίου: 10:00 -12:00 και 18:00 – 20:30.

 Σύντομο βιογραφικό
Ο Θανάσης Ν. Κατσιάνης γεννήθηκε στο Βόλο. Είναι πτυχιούχος της θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ. και εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση. Η πρώτη του ατομική έκθεση, με θεματική τα γεγονότα του ελληνοϊταλικού πολέμου, είχε φιλοξενηθεί από το Δήμο Κιλκίς  στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής την άνοιξη του 2016. 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply