Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΤΕΡΜΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ kilkiswebtv:Πολλές φορές μία αφίσα δεν μπορεί να σας δώσει να καταλάβετε την πρόσκληση την οποία σας κάνει μέσα στο μικρό και σύντομο χώρο και χρόνο που διαθέτει και επειδή επισκεφτήκαμε πολλές φορές το Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων, σας λέμε πως εάν πάτε μία φορά είμαστε σίγουροι  πως θα ερωτευτείτε τόσο τους αθλητικούς χώρους όσο και τους ανθρώπους που όχι μόνον θα σας υποδεχθούν αλλά και αυτούς που θα ασχοληθούν με εσάς και το άθλημα που σας ενδιαφέρει.
Πάνω από όλα να ξέρετε πως θα σας υποδεχθεί ο Σάββας Κωφίδης που μέσα στα γήπεδα δίδαξε όχι μόνο την τέχνη του ποδοσφαίρου αλλά και την τέχνη ώστε να γίνεις χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία.

Εξ’ άλλου μη ξεχνάτε θα επισκεφτείτε ένα από τα αρτιότερα Αθλητικά Κέντρα της Ευρώπης που επισκέπτονται κάθε χρόνο γιά προετοιμασία ομάδες από Αμερική, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία κ.λ.π. Καλά να περάσετε.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply