Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΞ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣ. ΚΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Χθες Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου δόθηκε η συνέντευξη τύπου του βουλευτή Μάξιμου Χαρακόπουλου Τομεάρχη Εσωτερικών και του  Βασίλη Κικίλια εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. μίλησε επίσης ο βουλευτής Κιλκίς  Γιώργος Γεωργαντάς Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο Κώστας Βιολιτζής πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς.
Ο κ. Βιολιτζής αναφέρθηκε στα δύο πρόσωπα – εικόνες της Ελλάδος, εκείνης της Ελλάδος της Ειδομένης, όπως είπε χαρακτηριστικά και της Ελλάδας που επενδύει (;).
Ο κ. Γεωργαντάς στάθηκε στους στυλοβάτες της οικονομίας οι οποίοι παραμένουν και στηρίζουν όσον μπορούν την Ελληνική Οικονομία και όπως είπε, ¨στην μας περιοχή η παραμονή των επιχειρηματιών έχει πατριωτικό χαρακτήρα¨.
Ο κ. Κικίλιας μίλησε για την μείωση δαπανών και φορολογίας καθώς και των εισφορών ακινήτων. Αναφέρθηκε στις υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα και πως ο κόσμος περιμένει τις εκλογές γιά να απαντήσει στην κοροϊδία που δέχθηκε από την λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Κλείνοντας είπε πως ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά υπάρχει λύση. Είναι συκοφαντικό να λένε πως η Ν.Δ. θα απωλύσει Δημοσίους Υπαλλήλους. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΩΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ δημόσιος υπάλληλος.
Τέλος μίλησε ο κ. Χαρακόπουλος ο οποίος, ενώ ήταν πολύ σπουδαία τα όσα ανέφερε, ηθελημένα ή άθελά του ήθελε να επιβάλλει την διαφήμιση ενός εντύπου τοπικής εφημερίδας που κρατούσε προκλητικά μπροστά του!

Δείτε το βίντεο.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply