Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ- ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΚΟΡΔΟΝΙ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Όλα τα βλέμματα καρφώθηκαν -όχι άδικα- πάνω της όταν έκανε την εμφάνισή της στην Ψαρρού της Μυκόνου. Η μελαχροινή καλλονή που βλέπετε στα πλάνα του Mykonos Live Tv απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα και τρέλανε με την παρουσία της τον ανδρικό πληθυσμό.
Φορώντας φανταχτερό μαγιό που άφηνε λίγα στην φαντασία, έγινε το επίκεντρο των συζητήσεων με τους άνδρες της παραλίας να έχουν να λένε τόσο για την καλλίγραμμη… πίσω όψη της, όσο και τις… εμπρόσθιες καμπύλες της! Πάντως, εκείνη είχε μάτια μόνο για τον ευκατάστατο κύριο που την συνόδευε, με τον οποίο δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει αγκαλιές και φιλιά και να κοιτάζεται στα μάτια!
Όλα τα βλέμματα καρφώθηκαν -όχι άδικα- πάνω της όταν έκανε την εμφάνισή της στην Ψαρρού της Μυκόνου. Η μελαχροινή καλλονή που βλέπετε στα πλάνα του Mykonos Live Tv απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα και τρέλανε με την παρουσία της τον ανδρικό πληθυσμό. Φορώντας φανταχτερό μαγιό που άφηνε λίγα στην φαντασία, έγινε το επίκεντρο των συζητήσεων με τους άνδρες της παραλίας να έχουν να λένε τόσο για την καλλίγραμμη… πίσω όψη της, όσο και τις… εμπρόσθιες καμπύλες της! Πάντως, εκείνη είχε μάτια μόνο για τον ευκατάστατο κύριο που την συνόδευε, με τον οποίο δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει αγκαλιές και φιλιά και να κοιτάζεται στα μάτια!















ΠΗΓΗ:http://www.makeleio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply