Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΖΥΓΌ 21 6 17
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Λ.Α.Φ Κιλκίς. Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017. Μία βραδιά αφιερωμένη στην απελευθέρωση του Κιλκις από τον Βουλγάρικο  ζυγό.  Την εσπερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κιλκίς Εμμανουήλ, ο Διοικητής της 33ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Αθανάσιος Ναλμπάντης, ο Σύμβουλος της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς κ. Π. Θωμαίδης, η Αντιδήμαρχος Κιλκίς Ζιούτα Αικ. Ο Αντιδήμαρχος κ. Ταχτσίδης Νικ. ο αντιδήμαρχος Λύσης Κύπρου και ο πρόεδρος αποστράτων εφέδρων Αξιωματικών κ. Κων/νος Παπανικολάου. 
Την εκδήλωση διοργάνωσε η 71η Ταξιαρχία «ΠΟΝΤΟΣ». 
Τον λόγο πήρε ο Διοικητής της 71ης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Πάρις Κατραβέλος ο οποίος είπε: «Εορτάζουμε απόψε την απελευθέρωση του Κιλκίς και την ένωση της κατακερματισμένης Ελλάδος». Ο κεντρικός ομιλητής της βραδιά ήταν ο κ. Αθανάσιος Βαφειάδης ο οποίος μίλησε με λεπτομέρειες για τις άγνωστες πτυχές της μάχης του Κιλκίς.
Μετά τον κ. Βαφειάδη μίλησε και ο υποδιοικητής της 71ης Τ/Ξ Συνταγματάρχης Γεώργιος Μποσμαλής  προσθέτοντας  εκτός απο την επική νίκη του 13 και την κοινωνική προσφορά της Τ/Ξ.
Τέλος   η Τ/Ξ τίμησε τον κ. Αθ. Βαφειάδη, τον σύλλογο Ποντίων Ν. Σάντας και το Λύκειο Ελληνίδων.
Μετά τις ομιλίες όλοι, ομιλητές και ακροατές, κατέβηκαν μπροστά στην είσοδο του κτιρίου της Λ.Α.Φ. Κιλκίς και έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο κατά την υποστολή της σημαίας.
Ελπίζουμε να μη παρεξηγηθούν κάποιοι «προοδευτικοί» επειδή αξιωματικοί και πολίτες έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο!


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply