Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Την ημέρα των Χριστουγέννων ο Γιώργος Τράγκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπου ήταν άκρως αποκαλυπτικός.


Μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το γάμο του με τη Μαρία και πως τον κρατάνε ακόμα… φλογερό. Μάλιστα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ της Ελλάδας, όπως τον χαρακτήρισε η Ναταλία Γερμανού, δεν παρέλειψε να μιλήσει για την Φαίη Σκορδά και να εκφράσει δημόσια τι είναι αυτό που τον «χαλάει» σε εκείνη, ενώ δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί και στην Έλλη Στάη κάνοντας μια αποκάλυψη για εκείνη.

Μάλιστα ο Γιώργος Τράγκας βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί και στο Λάκη Λαζόπουλο και σε όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στην ελληνική τηλεόραση λόγω των τηλεοπτικών αδειών.

Ως γνήσιος λάτρης του ωραίου φίλου δεν δίστασε να παίξει στο παιχνίδι της Ναταλίας, δηλώνοντας Τραμπικός σε ότι αφορά τις γυναικείες επιλογές του νεοεκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ και δήλωσε «ερωτευμένος» με την Μελάνια. Ακόμα αποκάλυψε πως σε ένα από τα ταξίδια του μαζί με τη σύζυγο του έπεσε κυριολεκτικά πάνω στην Μόνικα Μπελούτσι και στην αρχή δεν το είχε καταλάβει. Όταν ωστόσο το αντιλήφθηκε βλέποντας τους περαστικούς γύρω του να την φωνάζουν και να την φωτογραφίζουν θέλησε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί της αλλά του το χάλασε η σύζυγος.

Από το πλευρό του στο στούντιο της εκπομπής δεν μπορούσε να λείπει και ο πιστός του φίλος Αστερίξ με χριστουγεννιάτικη αμφίεση.







ΠΗΓΗ:ksipnistere.com

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply