Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΙΕΚ ΚΙΛΚΙΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σήμερα το πρωί έγινε η συνάντηση- σύσκεψη των φορέων για την μετεγκατάσταση  του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς. Ως λόγοι αναφέρθηκαν, ότι πάρθηκαν τρία δοκίμια τα οποία είναι μικρότερης αντοχής από ότι έπρεπε να είναι. ( για τους ειδήμονες, αντί να είναι Β225 «βγήκαν» τα τρία δοκίμια Β120+). Πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι με αυτήν την ποιότητα σκυροδέματος τα κτίρια αυτά λειτουργούν 40 χρόνια και κανένας δεν μπορεί να θεωρήσει τα τρία δοκίμια αντιπροσωπευτικά όλου του συγκροτήματος των κτιρίων.
Κανένας δεν μας είπε, ποιες μεθόδους χρησιμοποίησαν για να εξετάσουν  την στατικότητα, την αντοχή, τον σιδηρού οπλισμό κ.λ.π. και θεώρησαν ελαφρά τη καρδία ως ακατάλληλο όλο το συγκρότημα.
Είδαν μήπως τα υποστυλώματα; Σε ποια  σημεία; Μήπως είδαν τα δοκάρια; Με ποιόν τρόπο τα ήλεγξαν χωρίς να είδαν, έστω μακροσκοπικά, όλες τις επιφάνειες των στοιχείων του κτηρίου;
Χωρίς έλεγχο από πραγματογνώμονες που να έχουν εμπειρία από σχετικά προβλήματα του σεισμού σε φέροντες οργανισμούς του κτιρίου δεν μπορεί κανείς να εκφέρει γνώμη μετά βεβαιότητος. Γι’ αυτό και κανείς δεν λέει πως το κτίριο είναι ακατάλληλο ή κατάλληλο. Προκειμένου να αποφύγουν κάποιοι τις ευθύνες, δεν βάζουν υπογραφή γιατί δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την ακαταλληλότητα.
Και μη ξεχνάτε τα κτίρια αυτά πέρασαν με άριστα τους σεισμούς του 78 της Θεσσαλονίκης – και των λιμνών και των μετά από αυτόν πολλούς άλλους, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Επίσης, περίπου το 25% των κτιρίων της Θεσσαλονίκης είναι με κόκκινο, που σημαίνει ακατάλληλα για κατοικία και όμως κατοικούνται επί 38 χρόνια χωρίς η πολιτεία να νοιαστεί για κανέναν από αυτούς.

Σήμερα ο Δήμος Κιλκίς παρέλαβε ένα έγγραφο από το καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, το οποίο, δηλώνει ουσιαστικά
……..αναρμόδιο! Δηλαδή κόψτε το κεφάλι σας και βρείτε λύση!

Και ερχόμαστε στην λύση του προβλήματος. Έως ότου γίνει ο έλεγχος από επιτροπή εμπειρογνωμόνων και όχι απλών Πολιτικών Μηχανικών,  να λειτουργήσει το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς στο Εκκλησιαστικό Λύκειο, που απορώ γιατί κανένας δεν το πρότεινε! Αφού ανήκει στην Μητρόπολη Κιλκίς και φυσικά κανένας πνευματικός πατέρας δεν θα διανοείτο να μη το παραχωρήσει για τα παιδιά, για τα παιδιά του. Ο Χριστός δεν ήταν ποτέ ανάλγητος και φυσικά ούτε Αυτός που είναι εις τύπον Χριστού.
Απλά, γρήγορα και με ασφάλεια.
Τα παιδιά περιμένουν το χέρι Εκείνου αυτές τις χρονιάρες ημέρες να δείξει  κάποιος ή κάποιοι ότι νοιάζονται για την νεολαία, για το Κιλκίς, για την Πίστη μας.

kilkiswebtv

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply