Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 3-2
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δεύτερη νίκη και συνεχίζει!

Παρά το γεγονός πως ο Κιλκισιακός μας αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, επικράτησε με 3-2 στο Δημοτικό Στάδιο του Αλέξανδρου Κιλκίς. Δύο στα δύο πλέον για την ομάδα μας που το Σάββατο υποδέχεται τον Αγιο Χαράλαμπο για τη τρίτη αγωνιστική της σεζόν.
Η ομάδα του Μάκη Δανδίκα προηγήθηκε στο 9' με κοντινό πλασέ στη κίνηση του Παναγιώτη Ρωμανίδη μετά από σέντρα του Βαχανελίδη.
Λίγο αργότερα ο Αβραμίδης σταμάτησε τη προσπάθεια του Αλεξανδρίδη.
Στο 40' ο Ρωμανίδης έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, και δύο λεπτά αργότερα το κοντινό πλασέ του αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο 45' η ομάδα μας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Μπελίτσα για διαμαρτυρία.
Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος η κεφαλιά από κοντά του Παναγιώτη Ρωμανίδη που πέρασε εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι.
Στο 56' ο Αλέξανδρος έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Ιωαννίδη. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Κιλκισιακός κρατούσε μπάλα και στο 67' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Δρόσου ο Θόδωρος Πολύζος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1 για τον ΑΟΚ. Το ματς θα μπορούσε να καθαρίσει στο 71' αλλά ο Πολύζος έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης η προσπάθεια του Ρωμανίδη κόπηκε.
Στο 76' και πάλι ο Ιωαννίδης έφερε το ματς στα ίσα, όμως ο Ρωμανίδης είχε διαφορετική άποψη στο 84'! Κεφαλιά πάσα του Σπύρου Ματεντζίδη που έκανε τη κούρσα από το κέντρο της άμυνας και νέα κεφαλιά από τον Ρωμανίδη για το τελικό 3-2 υπέρ του Κιλκισιακού!

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Τσαμτζίδης, Ραφαελίδης, Μαυρροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Κουραλίδης (63' Μίλκας), Μπελίτσας, Λογγινίδης (57' Πολύζος), Ρωμανίδης, Βαχανελίδης (46' Ευθυμιάδης).

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply