Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΚΙ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ…ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΧΙ!!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ερωτήματα έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, καθώς σε αυτές φαίνεται να απουσιάζει η μεγάλη ελληνική σημαία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, το πρωτόκολλο που ακολουθεί η ελληνική διπλωματία προβλέπει πως όταν συναντιέται πρόεδρος με πρωθυπουργό, υπάρχουν μεγάλες σημαίες μόνο της χώρας από την οποία προέρχεται ο πρόεδρος. Οι σημαίες από κάθε χώρα είναι μικρές και βρίσκονται πάνω στο τραπέζι, ενώ από μία μεγάλη σημαία από κάθε χώρα υπάρχουν μόνο όταν η συνάντηση είναι ανάμεσα σε ομότιμους.
Ωστόσο, άλλο αποδεικνύουν οι φωτογραφίες από συναντήσεις του κ. Τσίπρα με τον Ομπάμα, τον Πούτιν και τον Ολάντ που και αυτοί πρόεδροι των χωρών τους- και όχι πρωθυπουργοί- είναι….
Ο Διπλωματικός





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΥΦΑΝΕΙΑ!!







ΠΗΓΗ:makeleio.gr





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply