Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ! (ΦΩΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Την ώρα που πολλά γράφονται και ακούγονται για τη διαπλοκή και το κατά πόσο η κυβέρνηση με τις αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα κατάσταση που μοιάζει με την παλιά αλλά αλλάζουν μόνο τα πρόσωπα, διάφορους συνειρμούς -και δικαιολογημένα- δημιουργεί η συνάντηση που είχαν στη Θεσσαλονίκη ο κ. Χρήστος Καλογρίτσας και ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Όπως φαίνεται από τις φωτό, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε μπαρ γνωστού ξενοδοχείου στη συμπρωτεύουσα. Άραγε τι να ειπώθηκε σε αυτό το τετ α τετ; Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον με δεδομένο μάλιστα ότι ο κ. Καλογρίτσας φέρεται να είναι ο καναλάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, το ραντεβού αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Εάν η συνάντηση ήταν εθιμοτυπική, τότε δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Εάν όμως είχε άλλο σκοπό, τότε δικαιολογημένα αρχίζουν τα ερωτηματικά. Το μεγάλο ζήτημα αφορά τα στελέχη της ΝΔ, κυρίως όμως τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αδωνι Γεωργιάδη, που δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του.


Να θυμίσουμε οτι ο κ. Καλογρίτσας και ο κ. Θεοδωρικάκος (ΦΩΤΟ) ήταν μέχρι πρόσφατα συνέταιροι στην εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO.




ΠΗΓΗ:makeleio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply