Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ .........ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



«Διακοπές στο Μουσείο……πριν το Σχολείο»
                            
Χώρος:
Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Ημερομηνία και ώρα εκδήλωσης:
Τετάρτη  31 Αυγούστου  2016
Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016   
Ώρες: 09.30 π.μ. και 13.30


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς   διοργανώνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς εκπαιδευτική – ψυχαγωγική δράση με τίτλο «Διακοπές στο Μουσείο……πριν το Σχολείο», η οποία  απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας  9- 11 ετών
Τα παιδιά θα απασχοληθούν από τους αρχαιολόγους της Υπηρεσίας μας  σε συνεργασία με το φυλακτικό προσωπικό, σε δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες (π.χ.προβολή video, παιχνίδια της αρχαιότητας, χειροτεχνίες) στο περιβάλλον του Μουσείου με σκοπό να εδραιώσουν μια σχέση οικείωσης με τον θεσμό αλλά και τον συγκεκριμένο χώρο. Πέρα λοιπόν από τα στενά όρια ενός εκπαιδευτικού προγράμματος, η δράση θα στηριχθεί στη φαντασία, τη δραματοποίηση, τη κίνηση, τον πειραματισμό και την ελεύθερη έκφραση.

Τα παιδιά πρέπει να φέρουν μαζί τους ένα ελαφρύ σπιτικό γεύμα ( κολατσιό) και νερό και να φορούν κλειστά παπούτσια και καπέλο. Απαραίτητη είναι η συναίνεση των γονιών και η υπογραφή σχετικής υπεύθυνης δήλωσης. Μπορούν επίσης να έχουν μαζί τους φωτογραφική μηχανή και κινητό, υπό την προϋπόθεση να έχουν τη σύμφωνη γνώμη των γονιών τους.

Για την συμμετοχή στα εν λόγω προγράμματα απαιτείται δήλωση συμμετοχής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (υπεύθυνη επικοινωνίας από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 9:00 π.μ. - 11:00 π.μ.: Μαρία Φαρμάκη, τηλ. 2310 801402. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply