Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΏΝ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Έξαλλοι οι Τούρκοι με την Ελληνίδα δικηγόρο των οχτώ Τούρκων στρατιωτικών που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, Σταυρούλα Τομαρά, γιατί τους έδειξε πως δεν φοβάται ούτε τις βρισιές, ούτε τις απειλές και βέβαια ζήτησε να απομακρυνθούν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι και οι κάμερες των Τουρκικών ΜΜΕ από τον χώρο όπου θα έδινε συνέντευξη.
Γνωρίζοντας η κ. Τομαρά τα όσα υποφέρουν οι οικογένειες των οκτώ αξιωματικών ήθελε να τους δείξει πως δεν τους έχει καμία εμπιστοσύνη.
Σε όλους είναι γνωστό πως εάν οι οκτώ Τούρκοι Αξιωματικοί παραδοθούν στις Τουρκικές αρχές ο κίνδυνος λιντζαρίσματος ή "ατυχήματος" των αξιωματικών είναι πιθανός αν όχι σίγουρος!

Η Άγκυρα είναι προφανώς οργισμένη με τις συνεχείς καθυστερήσεις στην υπόθεση και όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ η ελληνική πλευρά κωλυσιεργεί σκόπιμα ενώ θα έπρεπε, σύμφωνα με την άποψη τους, να παραδώσει αμέσως τους οχτώ Τούρκους προδότες στην τουρκική δικαιοσύνη.
Καταλαβαίνει κανείς πως εάν η Ελληνική κυβέρνηση κάνει το λάθος να τους παραδώσει στην τουρκική ¨δικαιοσύνη" τότε οι οκτώ αξιωματικοί θα "καλοπεράσουν" από το μαινόμενο πλήθος που θα τους επιτεθεί.
Η κ. Τομαρά Σταυρούλα είναι η δικηγόρος με την οποίαν μίλησε ο δημοσιογράφος Θεόφιλος Κυριακίδης της kilkiswebtv. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply