Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ν. Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Τομεάρχη Αγροτικού Βουλευτή Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδη.
          Στο κλιμάκιο από πλευράς ΝΟΔΕ συμμετείχαν ο Γ. Γραμματέας της οργάνωσης Μ. Παπαδόπουλος, ο υπεύθυνος Αγροτικού Αλ. Σημαιοφορίδης και ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού Λαζ. Κοζάρης. Ήταν παρόντες εκτός του Αντιπεριφερειάρχη Ανδ. Βεργίδη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π. Θωμαίδης και Κ. Γιαννόπουλος. Από το Δήμο Κιλκίς συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Γ. Γαβριηλίδης και ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Πρ. Πεντσερετζής. Παρών ήταν ο π. Βουλευτής Θ. Πασσαλίδης.
          Μετά από μια μικρή τοποθέτηση του κ. Κασσαπίδη το λόγο έλαβαν όλοι σχεδόν οι μετέχοντες στη σύσκεψη. Όλες οι τοποθετήσεις κινήθηκαν στο ασύμφορο πλέον κόστος της αγροτοκτηνοτροφικής δραστηριότητας. λόγω των υψηλών τιμών στα εφόδια και των μειωμένων τιμών στα παραγόμενα προϊόντα. Οι λαβοντες το λόγο επεσήμαναν ότι με το νέο Ασφαλιστικό- Φορολογικό θα επέλθει η χαριστική βολή στην παραγωγική διαδικασία. Έγινε λόγος για αλλαγή στην κατεύθυνση της συζητούμενης νέας κοινής Αγροτικής Πολιτικής, ενώ όλοι οι μετέχοντες στη σύσκεψη υποστήριξαν ότι η Νέα Δημοκρατία ενόψει της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας θα πρέπει στον Αγροτοκτηνοτροφικό Τομέα να ακολουθήσει αυστηρό και ρεαλιστικό πρόγραμμα, χωρίς υποσχέσεις ανέφικτων στόχων.
          Στη σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια εκτός του κ. Βεργίδη και των Περιφερειακών Συμβούλων έλαβαν τον λόγο οι Αλ. Σημαιοφορίδης, Γ. Γαβριηλίδης, Θεοδ. Πασσαλίδης, Πρ. Πεντσερετζής, Γ. Τερζής, Φ. Οσιπίδης, Ευστ. Καριπίδης, Δ. Φωτιάδης, Ιω. Μιχαηλίδης   

  

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply