Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΕΤΣΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦ. « ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δεν ήθελα ποτέ να απαντήσω ευθέως τους υβριστές μου και συκοφάντες όσο και εάν ξεπέρασαν τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης και τις υβριστικές φράσεις προς το πρόσωπό μου, μια και όπως έγραφε ο αείμνηστος φίλος και εκδότης της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ»  στο παρακάτω πρωτότυπο δημοσίευμα της εποχής εκείνης, ήμουν μεταξύ των πρώτων συνεργατών, που κατόπιν σταδιοδρόμησαν ως δημοσιογράφοι. Μεταξύ αυτών ήταν  και το όνομά μου «ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ»
Όμως είτε από άγνοια, είτε από εμπάθεια προς τις δημοσιογραφικές μου ενέργειες, είτε από άλλους μύχιου πόθους, παρουσιάζονται το ολιγότερο αγενείς προς τον αείμνηστο Σταύρο Ορφανίδη.
Όταν αρνείσαι τα όσα γράφει ο δημιουργός αυτής της εφημερίδος, αείμνηστος ΣΤΑΥΡΟΣ  ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ είσαι το ολιγότερο υβριστής του. Είσαι αγνώμων προς τον ευεργέτη σου. Χτυπάς αλύπητα το χέρι που σου έδινε να φας.
Και εσύ μικρέ, όταν ερχόσουν στο υπόγειο όπου ήταν το τυπογραφείο, με τα κοντά παντελονάκια και με εύρισκες εκεί με την άλλη δημοσιογράφο και συνεργάτιδα του ΜΑΧΗΤΗ την κ.  Σίμα  Μασμανίδου, ξέχασες τι σου έλεγε ο πατέρας σου για εμένα.
Ύστερα από 38 χρόνια συνεργασίας με το ΜΑΧΗΤΗ μη προσπαθείτε να διαψεύσετε τον αείμνηστο  ΣΤΑΥΡΟ ΟΡΦΑΝΙΔΗ.
Πρέπει επίσης να σας υπενθυμίσω ότι στον ΜΑΧΗΤΗ του ΚΙΛΚΙΣ πήγα έτοιμος δημοσιογράφος αφού προηγουμένως θήτευσα στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ του Καμπάνη, (από το 1973 τον Οκτώβριο) στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ των Αθηνών και στην Δευτεριάτικη εφημερίδα της Μακεδονίας, ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ. Γιά αυτό μου δόθηκε ταυτότητα ΣΥΝΤΑΚΤΗ και όχι απλού συνεργάτη στον ΜΑΧΗΤΗ!
Εάν πράγματι  έχετε την δύναμη να παραδεχτείτε το λάθος σας και να φανεί ότι στην δημοσιογραφία είστε πολύ νεότεροί μου, δημοσιεύστε αυτά που έγραφε ο ευεργέτης σας.

Ο αείμνηστος ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ



Συνεργάτες έμπειροι
Φίλοι εκλεκτοί

11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1975. Το φρεσκοτυπωμένο πρώτο φύλλο της εφημερίδας του Κιλκίς, «βγαίνει» από τις τυπογραφικές εγκαταστάσεις, που ήδη είχε δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη ο ΣΤΑΥΡΟΣ και «έρχεται» στο Κιλκίς. Στην μετώπη, κάτω από τον τίτλο, δύο ονόματα: του ιδιοκτήτη-διευθυντή ΣΤΑΥΡΟΣ Δ.ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ και του διευθυντή συντάξεως ΛΑΜΠΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ, γνωστού φωτορεπόρτερ Κιλκισιώτη, ο οποίος, όσο καιρό χρειάσθηκε, ανταποκρίθηκε άξια στα σοβαρά καθήκοντα και τις συντακτικές – δημοσιογραφικές ανάγκες της εφημερίδας. Από την δεύτερη εβδομάδα της «ζωής» της εφημερίδας, στο δημοσιογραφικό προσωπικό προστέθηκαν και ο …δύσπιστος έως τότε για την υλοποίηση του ονείρου του ΣΤΑΥΡΟΥ, ο φίλος και συνάδελφος του στις εφημερίδες Θεσσαλονίκης, Ηλίας Σιμάρας. Ακολούθησαν και άλλοι, γνωστοί επαγγελματίες, όπως ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΪΣΙΔΗΣ, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ,
ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΑΜΨΙΔΗΣ, οι ασκούντες στον «ΜΑΧΗΤΗ» και στην συνέχεια
σταδιοδρομήσαντες ως δημοσιογράφοι
ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΤΟΥΡΗ, ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΑΓΛΑΡΙΔΗΣ, ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΡΖΕΝΙΔΗΣ, ΦΟΡΗΣ ΠΕΤΑΛΙΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΑΣΣΟΣ, ο αείμνηστος εργάτης της λογοτεχνίας του Πόντου ΦΟΡΗΣ ΠΑΡΟΤΙΔΗΣ, ο άλλοτε κοινοτάρχης Τρίλοφου Θεσσαλονίκης ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΖΙΝΗΣ, ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΕΣΙΔΗΣ, η δικηγόρος σήμερα ΤΑΝΙΑ
ΧΙΟΝΙΔΟΥ, η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΣΧΟΥΤΑ, η ΣΙΜΑ ΜΑΣΜΑΝΙΔΟΥ, η ΜΑΙΡΗ ΠΕΝΤΕΡΙΔΟΥ, η ΒΟΥΛΑ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ, η ΜΑΙΡΗ ΤΣΟΤΣΑΚΗ, η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΔΟΥ και αρκετοί άλλοι…
Στο γλυκό – πράγματι- χαμόγελο του ΣΤΑΥΡΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ, δεν υπήρξε πότε άρνηση συνεργασίας. Με προθυμία απαντούσαν στο κάλεσμα του «ΜΑΧΗΤΗ» και έσπευδαν να καταχωρηθούν στην λίστα των δεκάδων αξιόλογων συνεργατών της εφημερίδας, μεταξύ των οποίων οι: ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΝΤΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΣ, ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΣ ΦΑΣΣΟΣ, ΑΡΗΣ ΖΗΚΟΥΡΙΔΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΗΛΙΚΙΔΗΣ, ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΣΗΣ, ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΗΣ, ΠΑΝΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΛΕΥΚΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΣ, ΜΑΝΟΛΗΣ ΓΚΑΡΑΝΗΣ.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply