Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΚΤΑΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ  ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

«Αλίμονο στην χώρα που έχει ανάγκη από ήρωες.  Μόνο οι κακοί στρατηγοί χρειάζονται ήρωες». Μπέρντολντ Μπρέχτ.

Οι υγειονομικοί βιώνουμε περίεργα συναισθήματα. Η εμφάνιση της πανδημίας μας έκανε ξαφνικά αγαπητούς στην Ελλάδα και διεθνώς. Κάποιοι μας αποκάλεσαν ήρωες, κάποιοι θέλησαν να μας στηρίξουν ηθικά, με χειροκροτήματα από τα μπαλκόνια.

Δεν είμαστε κάποιοι ξεχωριστοί ήρωες. Μας αναγκάζουν να γίνουμε……..! Επαγγελματίες υγείας είμαστε που δουλεύουμε σε συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες και είναι ξεκάθαρο πως το δημόσιο σύστημα υγείας έχει φθάσει σε οριακή κατάσταση.

Το να ασκεί κάποιος το επάγγελμά του με συνέπεια και σοβαρότητα βασισμένος σε επιστημονικά δεδομένα, το να σέβεται τον ασθενή, τα συναισθήματά του και την ιδιωτικότητα του, είναι θέμα ηθικής και δεοντολογίας του επαγγέλματος και όχι θέμα καλοσύνης, καλής ψυχής και ηρωισμού!  Θα κάνουμε πάντα αυτό που πρέπει να κάνουμε.

Αποδώστε την ευθύνη στις κυβερνήσεις μας για τις ελλείψεις εξοπλισμού και προσωπικού.

Αποδώστε ευθύνες στις διοικήσεις των νοσοκομείων για την μη αξιοκρατική αντιμετώπιση του ανθρώπινου δυναμικού! Τσαλακώνουν και απαξιώνουν τους εργαζόμενους με τις μη αξιοκρατικές  αναθέσεις. Με αποτέλεσμα να απορυθμίζουν και να διαλύουν την λειτουργία των Νοσοκομείων, ποδοπατώντας όλο τον νοσηλευτικό κλάδο, εκεί ακριβώς που θέλουμε τους νοσηλευτές να αποδίδουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους.

Γι’ αυτό λέμε «ήρωας» είναι μία από τις πολλές ταλαιπωρημένες λέξεις της εποχής. Μιάς εποχής που οι λέξεις αδειάζουν από το περιεχόμενό τους  και γίνονται ελαφριές σαν πούπουλα.

Οι υγειονομικοί ζητάμε να αντιμετωπιστούμε με σεβασμό αξιοπρέπεια και αξιοκρατία!

Δεν είμαστε ΗΡΩΕΣ και δεν θέλουμε να γίνουμε!!!


Επιστολή που θα μπορούσαν να προσυπογραψουν οι περισσόροι εργαζόμενοι στον Νοσοκομείο Κιλκίς. 

Κύριε Ανδρίτσο τα όσα διαβάσατε έως εδώ, νομίζετε πως  χρήζουν απαντήσεων; 




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply