Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΥΦ. ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Κύριε υφυπουργέ πριν από τρία χρόνια περίπου μιλήσατε για τα διόδια στον κόμβο του Πολυκάστρου και είπατε χαρακτηριστικά: «Πληρωμή χωρίς λόγο και αιτία- απλά γιατί έτσι θέλει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» και συνεχίζοντας είπατε: «Είναι ανήθικο και απαράδεκτο να επιβάλλεται η λειτουργία σταθμών διοδίων σε ένα δρόμο, στον οποίο έχουμε συχνά μετωπικές συγκρούσει με θανάσιμους τραυματισμούς, καθώς το συγκεκριμένο δίκτυο δεν έχει καμία σχέση με ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο αλλά έχει χαρακτηριστικά επαρχιακού δικτύου».
Η δε ΝΟΔΕ Κιλκίς ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Για άλλη μία φορά η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πράττει αυτό που έμαθε καλά. Να λέει και να υπόσχεται πολλά και τελικώς να υλοποιεί άλλα που καμία σχέση δεν έχουν με όσα έχει πει και υποσχεθεί πριν».
ΣΗΜΕΡΑ κύριε Υφυπουργέ, όπως βλέπετε στο βίντεο και στις φωτογραφίες, οι εργασίες κατασκευής των διοδίων προχωράνε και φυσικά ρωτάμε εσάς.

Πρώτον: Ισχύουν όσα δηλώσατε πριν από τρία χρόνια; (αναφέρονται παραπάνω)
Δεύτερον: Θα λειτουργήσουν τα διόδια πριν κατασκευασθεί ο δρόμος που σήμερα ¨έχει χαρακτηριστικά επαρχιακού δικτύου¨.  και
Τρίτον: Εάν λειτουργήσουν τα διόδια  , μετά την αποπεράτωση των εργασιών,  δεν θα είναι ανήθικο να εισπράττουν χρήματα, όπως λέγατε πριν;
ΟΙ  ΠΑΙΟΝΕΣ κατά κύριο λόγο και όλοι οι Κιλκισιώτες σας ευχαριστούν εκ των προτέρων για την απάντησή σας.







Ενημερώνουμε τους φίλους πως ο λόγος που βάζουμε το λογότυπο της kilkiswebtv είναι γιατί από τις δεκάδες φωτο που πήραμε με το ντρον μας, όλες έχουν λογότυπο άλλων ΜΜΕ.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply