Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ 28ΧΡΟΝΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ CAMP ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΛΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Αρνητικό στον κορωνοϊό βγήκε χθες Κυριακή 7 Ιουνίου το επαναληπτικό τεστ της 28χρονης Σύριας που βρέθηκε θετική όταν μετέβη στο Νοσοκομείο Κιλκίς, την προηγούμενη εβδομάδα για να γεννήσει. Επίσης και τα άλλα τριάντα πέντε δείγματα βγήκαν αρνητικά.
Αυτή θα μπορούσε να  είναι η επίσημη ανακοίνωση!  Γιατί όμως όλοι στο Πολύκαστρο συζητούσαν ότι η 28χρονη Σύρια, ότι δεν είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό;  Γιατί χαμογελούσαν και έλεγαν πως και όλα τα δείγματα κορονοϊού (35) θα έβγαιναν αρνητικά;
Εμείς μεταφέρουμε το τι συζητιέται στο Πολύκαστρο, δείχνοντας ότι και αυτό είναι ένα τέχνασμα για να μας δείξουν πως, μπορεί να λένε ότι θέλουν οι Πολυκαστρινοί αλλά δεν μπορούν να κατηγορήσουν κανέναν πολιτικό ότι τους έφερε αρρώστους λαθροεισβολείς!  
Χαιρόμαστε μόνον που αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για να κάνουν το καθήκον τους. Και πάλι συγχαρητήρια για την ετοιμότητά τους.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply