Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ναι, καλά διαβάσατε!
Σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, προκειμένου η kilkiswebtv να καταγράψει την επίσκεψη του κ. Φραγγίδη Γιώργου, Δρ. γυναικολόγου, διοικητή της κλινικής «γένεσις» Θεσσαλονίκης και πολιτευτή, λόγω της Παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας, δέχθηκε αρχικά την με αυστηρό τρόπο, την απαγόρευση  φωτογράφισης του κ. Φραγγίδη εντός του χώρου του Νοσοκομείου!
Η κατάσταση είναι ανησυχητική , καθώς φαίνεται πως με τη συγκεκριμένη απόφαση της διοίκησης του Νοσοκομείου, προφανώς θέλει να κρύψει κάτι.
Καθ όλη την διάρκεια της επίσκεψης του κ. Φραγγίδη, είχα συνεχώς σε απόσταση αναπνοής έναν σεκιουριτά!
Προς Θεού, δεν έχω να πω το παραμικρό για την ευγενική συμπεριφορά του σεκιουριτά, αλλά όταν τον ρώτησα γιατί με ακολουθείς από κοντά, μου απάντησε: «εγώ κύριε εκτελώ εντολές».
Γιατί άραγε τέτοιος φόβος; Τί συμβαίνει στο νοσοκομείο που δεν το ξέρουμε; Από πότε ισχύουν αυτά τα μέτρα και για ποιους;
Περιμένουμε μία απάντηση από τον Διοικητή του Νοσοκομείου

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply