Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



0
Αμφίβολος έως και αρνητικός φαίνεται πως ειναι ο Σταυρός Θεοδωράκης όπως και οι βουλευτές του Ποταμιού σε μία σύμπλευση με την κυβέρνηση και ο φόβος γίνεται ακόμα χειρότερος σε μία σύμπλευση Ποταμιού Νέας Δημοκρατίας στο θέμα των Σκοπίων αφήνοντας τραγικά απομονομένο τον ΣΥΡΙΖΑ όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή καθώς ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν έχουν την απαραίτητη κοινοβουλευτική πλειοψηφία με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.
Ένας ακόμα αστάθμητος παράγοντας που θα κρίνει τον χρόνο των εκλογών είναι η απόφαση που θα πάρουν οι Βρυξέλλες για τις Συντάξεις. Αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν εξασφαλίσει έστω και μία αναβολή λίγων μηνών στην εφαρμογή της μνημονιακής αυτής υποχρέωσης, τότε είναι πιθανόν να πάει σε εκλογές πριν τον Δεκέμβριο, παραμυθιάζοντας τον κόσμο ότι δεν θα περικοπούν οι συντάξεις.
Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσονται και οι οδηγίες που έχουν δοθεί στον Σκουρλέτη προκειμένου να θέσει τις κομματικές οργανώσεις σε ετοιμότητα. Στο Μαξίμου αυτοί που τάσσονται υπέρ των εκλογών ακόμα πριν τον Δεκέμβριο έχουν πάψει να είναι μειοψηφία. Παρά το γεγονός ότι στρατηγική επιλογή είναι τριπλές κάλπες τον Μάιο, οι αστάθμητοι παράγοντες είναι αυτοί που θα κρίνουν τελικά τον χρόνο των εκλογών.







https://mknews.eu

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply