Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Επίσκεψη Βουλευτών της Νέας  Δημοκρατίας στους άνδρες των ΜΑΤ»

Σήμερα με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκου Μητσοτάκη ο Βουλευτής Νομού Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς  με τους  Βουλευτές  Α΄ Θεσσαλονίκης Κ. Γκιουλέκα, Σ. Καλαφάτη και Ε.Ράπτη επισκέφθηκαν τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων  Θεσσαλονίκης . Εκεί συναντηθήκαν με τους άνδρες των ΜΑΤ που δέχθηκαν δολοφονική επίθεση το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κοντά στο χώρο των Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης.
Είναι εγκληματικό η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να μην δίνει τις αναγκαίες εκείνες οδηγίες και εντολές προκειμένου να συλληφθούν οι φυσικοί αυτουργοί των πράξεων αυτών. Είναι απαράδεκτο η Κυβέρνηση αυτή να προστατεύει με νόμους κοινούς εγκληματίες στο όνομα ενός ασύλου, όχι ιδεών αλλά «παρανομιών». Όλοι όσοι αδρανούν μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση δεν είναι μόνο ηθικά υπεύθυνοι αλλά και προσωπικά υπόλογοι  για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους.


ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply