Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΔΡΑΣΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση
Το Σάββατο με Πρωτέα Ευόσμου
Την Ακαδημία του Πρωτέα Ευόσμου φιλοξένησε η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς το Σάββατο 2 Ιουνίου. Η Ακαδημία της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της κιλκισιώτικης Ακαδημίας με τέσσερα τμήματα, δύο μπαμπίνι και δύο προτζουνιορ με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να χαίρονται με την ψυχή τους τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια.
Ακολούθησε πάρτυ στην πισίνα με τους μικρούς αθλητές να απολαμβάνουν στιγμές δροσιάς και διασκέδασης.
Την Κυριακή με την Ακαδημία ‘’Ντίνος Κούης’’
Οι επισκέψεις ποδοσφαιρικών Ακαδημιών από την Θεσσαλονίκη συνεχίστηκαν όμως και την Κυριακή.
Αυτή την φορά η Ακαδημία ‘’Ντίνος Κούης ‘’ έδωσε το παρών σε μία όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή στην οποία από την πλευρά της συμμετείχαν τέσσερα τμήματα στις ηλικίες προτζούνιορ , τζούνιορ και προπαίδων.
Στην κατηγορία των προπαίδων αγωνίστηκαν από πλευράς Αλέξανδρου οι ποδοσφαιριστές του τμήματος ‘’ΡΕΑΛ-2005’’, οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν του αντίστοιχου τμήματος της φιλοξενούμενης Ακαδημίας αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Φιλικό αγώνα όμως έδωσαν και οι προπαίδες ‘’Μίλαν-2006’’  με αντίπαλο την νεοσύστατη Ακαδημία του Μαυρονερίου. Το παιχνίδι είχε πολλές διακυμάνσεις στο σκορ ενώ το τέλος του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με το χορταστικό… 5-5.
Οι βουτιές στην πισίνα ήταν ένας ιδανικός επίλογος κλείνοντας έτσι ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο για τους μικρούς ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου.





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply