Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΚΤΑΚΤΟ- ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΑ (ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΗ) ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ…
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ…
Το Χάρο με τα μάτια του είδε ένας τούρκος σκοπός σε φυλάκιο του Έβρου.
Όλα ξεκίνησαν, όταν μετά από άσεμνες χειρονομίες που έκανε προς τον Έλληνα σκοπό, ο δεύτερος, αφού πέρασε τον ποταμό κολυμπώντας και διέσχισε περίπου 100 μέτρα ξηράς έφτασε στον Τούρκο σκοπό όπου και τον ξυλοκόπησε άγρια.
Συγκεκριμένα ο Καταδρομέας αλεξιπτωτιστής Αθανάσιος Βουτσκογλου από το Κιλκίς εκτελούσε την υπηρεσία του σε φυλάκιο δίπλα στον ποταμό Έβρο.
Καθώς λοιπόν ερευνούσε την περιοχή με τα κυάλια, αντίκρισε έναν Τούρκο στρατιώτη ακριβός στην απέναντι μεριά του ποταμού να του κάνει άσεμνες χειρονομίες και να του δείχνει όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τα γ@ννητικ@ του όργανα.
Η αντίδραση του ήταν άμεση και περνώντας τον ποταμό κολυμπώντας βρέθηκε πίσω από τον Τούρκο όπου και τον αιφνιδίασε ρίχνοντας του χαστούκι.

Λιπόθυμος πλέον ο Τούρκος λόγο του ότι ο Βουτσκογλου είναι κρεοπώλης και χειροδύναμος, μην μπορεί να αντιδράσει τον παρέλαβε ασθενοφόρο.
Συνάντηση έχουν απόψε οι υπουργοί εξωτερικών των δυο χωρών για το θέμα…

http://www.arpaktiko.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

4 σχόλια

  1. Ρε μην αναπαράγετε ότι παραμύθι διαβάζετε στο internet!!! Λίγο σοβαροί να είστε.... Έλεος πια!!! Τέτοια λύσσα για θεάσεις....... Κατάντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα δεν τη σβήσατε την "είδηση";;;
    Είστε αξιολύπητοι... Μετά, μην αναρωτιέστε πώς βγαίνουν τα ανέκδοτα για τους Πόντιους. Από κάτι τύπους σαν κι εσάς τα εμπνέονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι σας κατέβει γράφετε για μερικά κλικ .Και για του λόγου το αληθές ,ας μου πει έστω και ένας καταδρομέας αλεξιπτωτιστης πότε και για ποιο λόγο υπηρέτησε στον Εβρο .Θα ήθελα πολύ να είναι αληθινό, μα είναι μια μπαρούφα απο τις πάμπολλες που συνήθως γράφετε ως ανημέρωτοι και επιεικώς ηλίθιοι ,εκτός και αν έχετε απώτερο σκοπό να καλλιεργείτε εμπόλεμο κλίμα με τους ακόμα ποιο βλάκες απέναντι γείτονες μας .Φυσικά και αυτοί που πρέπει να έχουν μια παραπάνω ευαισθησια πατριωτισμού ,πιστέψτε με δεν έχουν αναγκη τις π@π@ριες που γράφετε για να αφυπνιστούν ή να πωρωθούν περισσότερο .Αυτοί που ΙΣΩΣ προσπαθείτε να ξυπνήσετε απο τον λήθαργο και τις καφετέριες δεν μασάνε απο δημοσιεύσεις τετοιου είδους ,μιας και δεν τους ενδιαφέρει .Το φίδι απο την τρύπα για να ζήσουν ειρηνικά αυτοί και τα παιδάκια τους θα το βγάλουν άνθρωποι σαν αυτόν που περιγράφετε παραπάνω στο ψεύτικο αρθράκι σας .Ακόμα και στην περίπτωση αυτή δεν θα αναγνωριστεί ούτε η θυσία τους ούτε και η προσφορά τους .Θυσία και προσφορά άξιων και δοτικών ανθρώπων ,μας εχει δείξει το πολιτικό μας σύστημα τα ΜΜΕ και η σάπια κοινωνία μας ,οτι θα την διασύρουν ,θα την εκμεταλλευτούν επιτήδειοι για δικό τους και μόνο όφελος, αλλάζοντας γεγονότα, ακόμα και ονόματα για να γίνουν ήρωες στην θέση των πραγματικών ηρώων, που με αυταπάρνηση και απλά αίσθημα ευθύνης έκαναν το καθήκον τους .Προσοχή λοιπον τι γράφετε γιατί καταντάτε γελοίοι και γραφικοί .

      Διαγραφή