Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΈΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ… ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ! (ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΔΕΞΙΟΥ)

  Μέσα στην εθνική παρακμή το μόνο διασκεδαστικό είναι να βλέπεις την πλήρη απογύμνωση του… παραλίγο Μωυσή σε ζωντανή μετάδοση. Ο οποίος π...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση


     

    Ενημερωτικές δράσεις για τον καρκίνο κατά του μαστού με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς Δράση ενημέρωσης και δωρεάν προληπτικού ελέγχου κατά του καρκίνου του μαστού προγραμματίζει το Κέντρο Υγείας Κιλκίς σε συνεργασία με την 1η Τοπική Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Κιλκίς την Τρίτη 29 Οκτωβρίου από τις 9:00 έως και τις 14:00 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κέντρου Υγείας, με τη συμμετοχή των ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ‘’Ιπποκράτειο’’ Άννας Σαχουλίδου, χειρουργού μαστού και Ρούσης Χιονίδου, ειδικής ακτινολόγου.

    Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείσουν ραντεβού επικοινωνώντας στο τηλ. 2341107002.

    Η ενημερωτική δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς, της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας ‘’Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος’’, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς και του

    Περιφερειακού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται κάθε Οκτώβρη, μήνα που έχει θεσμοθετηθεί διεθνώς ως μήνας πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply