Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

  ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ εδώ και χρόνια απομυζώντας τους πολίτες με το τρικ της «εισαγόμενης» ακρίβειας και τώρα θριαμβολογούν επειδή θα μειώσουν λίγο ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ
    «
    Next
    This is the most recent post.
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ εδώ και χρόνια απομυζώντας τους πολίτες με το τρικ της «εισαγόμενης» ακρίβειας και τώρα θριαμβολογούν επειδή θα μειώσουν λίγο τα υπερκέρδη τους. Ο λόγος γίνεται για το προπέτασμα καπνού των 123 προϊόντων, για τα οποία το υπουργείο Ανάπτυξης υποσχέθηκε ότι θα τα βρίσκουμε στα ράφια των σούπερ μάρκετ φθηνότερα από 6% έως και 15%.

    Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ καμπάνια της κυβέρνησης προκαλεί και θυμηδία και οργή στους σκεπτόμενους πολίτες. Οι Έλληνες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στο αυξημένο κόστος ζωής, με το βασικότερο αίτιο να είναι η ακρίβεια, σε συνδυασμό με τις χαμηλές απολαβές. Οι βασικοί κερδισμένοι από την επέλαση της ακρίβειας είναι οι πολυεθνικές που διαθέτουν τα προϊόντα τους στην αγορά και στα σούπερ μάρκετ. Το κόστος ουκ ολίγων προϊόντων έχει μέσα στα τελευταία χρόνια αυξηθεί ακόμα και σε ποσοστά που φτάνουν το 100%.

    ΚΑΘΕ φορά που οι τιμές έπαιρναν την ανηφόρα, οι αλυσίδες των σούπερ μάρκετ, που ρούφηξαν το αίμα του λαού μας, έβρισκαν μια δικαιολογία. Τη μία επικαλούνταν τη «διαταραχή της εφοδιαστικής αλυσίδας» που προκάλεσε ο κορονοϊός. Την άλλη τον ρωσοουκρανικό πόλεμο. Οτιδήποτε και να συνέβαινε τα σούπερ μάρκετ αύξαναν θεαματικά τα κέρδη και τους τζίρους τους, και η κυβέρνηση παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν και υποσχόταν να… παρέμβει.

    ΑΦΟΥ ΤΟ πάρτι της ακρίβειας συνεχίστηκε δίχως κάποια κυβερνητική παρέμβαση να προκαλέσει… διαταραχή της κερδοσκοπικής αλυσίδας, τώρα, εν έτει 2024, ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος δηλώνει σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων: «∆εν θα σταματήσουμε ποτέ την προσπάθεια για την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών».

    Η κυβερνηση αντί να εξαγγέλλει σταυροφορίες ενίσχυσης του εισοδήματος των πολιτών, θα έπρεπε να κάνει συγκεκριμένες αναφορές για τα προϊόντα των οποίων μειώνονται οι τιμές από 6% έως και 15%. Πόσο κόστιζαν το 2019, όταν ανέλαβε καθήκοντα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, και πόσο κοστίζουν σήμερα;

    ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ επιτήδειοι έχουν κερδίσει δισεκατομμύρια και θεωρούν ότι, αν δώσουν πίσω στον λαό μερικά εκατομμύρια, θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε από πάνω!


    Πηγη: Εφημερίδα Δημοκρατία

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    This is the most recent post.
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply