Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΎΠΑΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΆΜΥΝΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΓΙΑ ΚΑΛΑΣ

  Με την Ύπατη Εκπρόσωπο για Διεθνείς Σχέσεις και Άμυνα) της Ε.Ε. Κάγια Κάλας, κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας στο Στρασβούργο, συναντήθηκε ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση


     

    Αγιασμός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

    Το σχολικό κουδούνι ήχησε την περασμένη Τρίτη και στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας με τους μαθητές του να συγκεντρώνονται το απόγευμα στο προαύλιο του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς για τον καθιερωμένο αγιασμό. Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, η οργανωμένη

    πρόταση για την ολοκλήρωση της βασικής υποχρεωτικής εκπαίδευσης των ενηλίκων που έλαβε σάρκα και οστά με τις υποστηρικτικές ενέργειες της Δημοτικής Αρχής υπό τον Δημήτρη Κυριακίδη, διανύει φέτος τον τέταρτο χρόνο παρουσίας του στην εκπαιδευτική ζωή του τόπου μας, έχοντας στις τάξεις του σαράντα επτά μαθητές. Από αυτούς οι τριάντα ένας είναι νέοι μαθητές και οι υπόλοιποι δεκαέξι θα αποφοιτήσουν το 2025 με τίτλο ισότιμου του Γυμνασίου.

    Στον αγιασμό του Σχολείου, τον Δήμο Κιλκίς εκπροσώπησε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα Παιδείας, Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης Ελένη Πατλάκη, η οποία μεταφέροντας τον θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου Κιλκίς συνεχάρη τους ενήλικες μαθητές για το θάρρος της επιλογής και την απόφασή τους να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, και τους ευχήθηκε μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά.

    Τον αγιασμό τέλεσε ο ιερέας του Ιερού Ναού ΠεντεκαίΔεκα Μαρτύρων Πολύκαρπος Κοντοζίδης, παριστάντος και του Διευθυντή του Σχολείου Θεόδωρου Ηλία.

    Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας είναι ένα δωρεάν, καινοτόμο δημόσιο σχολείο εκπαίδευσης ενηλίκων με συνολική διάρκεια φοίτησης δύο εκπαιδευτικά έτη. Απευθύνεται σε πολίτες ηλικίας 18 ετών και άνω, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το πρόγραμμα σπουδών της εκπαιδευτικής αυτής μονάδας διαφέρει από το αντίστοιχο της κλασικής εκπαίδευσης καθώς διαθέτει πιο ευέλικτο περιεχόμενο και προσαρμοσμένη διδακτική μεθοδολογία και αξιολόγηση των εκπαιδευομένων. Το πρόγραμμα λειτουργίας του είναι απογευματινό και τα διδασκόμενα

      μαθήματα είναι: Ελληνική Γλώσσα, Μαθηματικά, Αγγλική Γλώσσα, Πληροφορική, Κοινωνική Εκπαίδευση, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Φυσικές Επιστήμες και Πολιτισμική – Αισθητική Αγωγή.

    Με την επιτυχή ολοκλήρωση της φοίτησης παρέχεται τίτλος ισότιμος του Γυμνασίου.

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply