Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

  ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ εδώ και χρόνια απομυζώντας τους πολίτες με το τρικ της «εισαγόμενης» ακρίβειας και τώρα θριαμβολογούν επειδή θα μειώσουν λίγο ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » » ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     

    Οι Ουκρανοί εξωθούνται σε αναγκαστική επιστράτευση από το καθεστώς Ζελένσκι. Ο πρόεδρος της χώρας αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι οι πολίτες της χώρας έχουν κουραστεί από τις πολύμηνες πολεμικές συγκρούσεις με την Ρωσία και δεν πιστεύουν πλέον στην νίκη.

    Ένας άνδρας, καταζητούμενος από τις Αρχές επειδή αρνήθηκε να στρατευθεί, αυτοκτόνησε την Τρίτη όταν τον συνέλαβε η Αστυνομία και τον οδήγησε σε κέντρο στρατολόγησης.

    Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην Πολτάβα, στα κεντροανατολικά της χώρας, οι τοπικές Αρχές ανέφεραν ότι βρέθηκε νεκρός ένας άνδρας σε αίθουσα του στρατολογικού γραφείου με «προφανή σημάδια» αυτοχειρίας.

    «Αρνήθηκε να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση» ανέφερε το τοπικό στρατολογικό γραφείο, διαβεβαιώνοντας ότι δεν του ασκήθηκε «σωματική ή ψυχολογική πίεση». Διενεργείται έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

    Το γεγονός υπογραμμίζει το πρόβλημα της στρατολόγησης στην Ουκρανία, καθώς υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού στο μέτωπο. Πολλοί άνδρες κρύβονται, δωροδοκούν ή προσπαθούν να φύγουν στο εξωτερικό για να μην πολεμήσουν.

    Στα ουκρανικά social media αναρτώνται συχνά βίντεο με άνδρες να οδηγούνται διά της βίας σε στρατολογικά κέντρα, με τους στρατονόμους ενίοτε να τους χτυπούν και να τους πετούν μέσα σε βανάκια. Δεν έχουν το δικαίωμα να φύγουν από την Ουκρανία, με βάση τον στρατιωτικό νόμο, ωστόσο, χιλιάδες διέσχισαν παράνομα τα σύνορα, προσπαθώντας να γλυτώσουν την επιστράτευση. Δεκάδες έχασαν την ζωή τους όταν επιχείρησαν να περάσουν κολυμπώντας ποταμούς.


    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply