Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

28.9.24 ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ…

  Του Κώστα Πρώιμου Οι αυριανές επετειακές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Τρίπολη, τιμούν την ημέρα της άλωσης της πρωτεύουσας του Μωρ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΟΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ (+ ΒΙΝΤΕΟ )
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     

    Την ώρα που ένα μέρος της ελληνικής νεολαίας χάνεται στην οθόνη του κινητού και κοιτάει να «σκοτώσει» την ώρα του. Την ώρα που οι κομματικές νεολαίες κολλούν κομματικά ένσημα και κανονίζουν την επόμενη εκδρομή στη Μύκονο, κάποιοι νέοι, αυτοί που δεν υπέγραψαν την προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών» και αρνούνται να δεχτούν την προδοσία, επέλεξαν να προβούν σε ειρηνική διαμαρτυρία έξω από Τεχνόπολη  του Δήμου Αθηναίων την ώρα που θα βραβευόταν ο πρωτομάστορας της προδοσίας Αλέξης Τσίπρας.


    Αυτό ενόχλησε την κυβέρνηση που συνεχίζει την προδοσία και τιμά την «Συμφωνία των Πρεσπών» και έστειλε δυνάμεις καταστολής να συλλάβουν τα μέλη της νεολαίας της ΝΙΚΗΣ. Μεταξύ των πέντε συλληφθέντων συγκαταλέγεται και ο πρόεδρος της νεολαίας και μέλος του Βουλευτηρίου του Κινήματος Ανδρέας Γκοτσόπουλος
    Ακολουθεί η δήλωσή του:


    «Όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε θα διατρανώνουμε ότι η συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια προδοσία κατά των Ελλήνων και ιδιαίτερα όσων έχυσαν το αίμα τους για τη Μακεδονία μας. 
    Η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται πρωταρχικά σε αυτήν την πισώπλατη μαχαιριά στα δίκαια του ελληνικού έθνους. 
    Η ΝΙΚΗ, που είναι η φωνή της συνείδησης του ελληνικού λαού, θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα της από τη Βουλή μέχρι το πεζοδρόμιο, με εμπροσθοφυλακή τη Νεολαία της για την κατάργηση της «Συμφωνίας». Ό,τι γράφτηκε με αίμα δεν ξεγράφεται με το μελάνι μιας υπογραφής.»





    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply