Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

27.9.24 Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

  Την Τετάρτη   θα βρίσκεται στο Κιλκίς   (Πολύκαστρο και Κιλκίς) ο  Νίκος Ανδρουλάκης,  γιά την προεκλογική του περιοδεία ενόψει των αρχαιρ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΆΛΑΣΣΑ, ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ! ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ,ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ!
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    Δεν πίστευα πως θα μπορούσε να κατασκευαστεί το Δικαστικό μέγαρο με τις ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου! Ποιες  ελπίδες έχουμε ώστε να κατασκευαστεί το έργο όταν είναι άγνωστο το πότε θα γίνει η μελέτη, όταν είναι άγνωστο το κόστος, άγνωστη η ημερομηνία δημοπράτησης και φυσικά άγνωστος ο κατασκευαστής εργολάβος!

    Μπορούν να γίνουν όλα αυτά μόνον με τις ευχές του Οικουμενικού  Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίου;

    Μέχρι σήμερα ούτε ο κ. Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής δεν είπε κουβέντα από το 2020! Δεν ξαναμίλησε για δικαστικό μέγαρο. Ούτε πριν από τις Εθνικές εκλογές του 2023, ούτε και πριν από τις Ευρωεκλογές! 

    Τώρα τι όνειρο είδαν, τι ξέρουν και δεν μας το είπαν μέχρι σήμερα, ποιος αποφάσισε να μας κάνει τέτοια έκπληξη, δεν το ξέρω. Ξέρω όμως δεν υπάρχει τίποτε που να μας πείσει ότι πρόκειται να γίνει το δικαστικό μέγαρο, αφού δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει η κατασκευή του και πότε θα παραδοθεί σε λειτουργία.

    Εκτός και αν ήταν μία ενέργεια ώστε να φανεί  πως ο Οικουμενικός Πατριάρχης έκανε μία θεμελίωση ενός σπουδαίου έργου, έστω και αν δεν υπάρχει ούτε στα χαρτιά.

    Για όλα τα παραπάνω, εάν υπάρχει εργολάβος που θα εκτελέσει το έργο, πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες και πότε θα περατωθούν οι εργασίες και η παράδοση του έργου σε λειτουργία, τότε θα αναιρέσω όλα τα παραπάνω ως αναληθή. Όσο όμως δεν θα υπάρχουν όλα τα παραπάνω, τότε θα τα θεωρήσω, σαν τις έως σήμερα υποσχέσεις του βουλευτή Κιλκίς της Ν.Δ. για τα έργα που δεν έκανε τα τελευταία 12 χρόνια.

    Περαστικά μας …………………………..και υπομονή, κάποτε ίσως να ( μη ) γίνει το έργο.



    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply