Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » "ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Στην τρίτη ημέρα της ιεραποστολικής περιοδείας του στην Ουγκάντα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από τον οικείο Μητροπολίτη Καμπάλας κ. Ιερώνυμο, επισκέφθηκε την περιοχή Κόγκι όπου δημιουργείται μία νέα Ενορία με υπεύθυνο τον π. Χριστόφορο Μουγίγκο. Εκεί τελέστηκαν Βαπτίσεις εκατό νέων χριστιανών με αναδόχους τους λαϊκούς συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου. Οι Βαπτίσεις τελέσθηκαν υπαίθρια από τους δύο Ιεράρχες και τους Ιερείς τους. Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρθολομαίος συν τοις άλλοις βάπτισε και οκτώ παιδιά δίνοντας τους τιμητικά τα ονόματα των προκατόχων του Αρχιερέων της Εκατονταετηρίδος της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου από το 1924 και εξής Φωτίου Παγιώτα, Κυρίλλου Αφεντουλίδη, Ιωακείμ Μαρτινιανού, Ιωακείμ Σμυρνιώτη, Χαρίτωνος Συμεωνίδη, Αμβροσίου Στάμενα, Αποστόλου Παπακωνσταντίνου και Εμμανουήλ Σιγάλα. Επίσης έδωσε και σε έναν το όνομά του. Με το πέρας των Βαπτίσεων οι δύο Αρχιερείς θεμελίωσαν έναν Ιερό Ναό αφιερωμένο στον Άγιο Απόστολο Μάρκο τον Ευαγγελιστή, ο οποιος θα αποτελέσει το κέντρο της νέας Ενορίας και ευχήθηκαν από κοινού να τελειώσει σύντομα.









About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply