Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » Η ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΙΔΙΑΕΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Ως ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ είμαστε στην ευχάριστη θέση και δηλώνουμε την ιδιαίτερη χαρά μας για την επιλογή του Δήμου Κιλκίς και του νυν Δημάρχου Κιλκίς ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ να προσκαλέσει, σε επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στο Φανάρι, στο Κιλκίς τον ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ τον οποίο και θα ανακηρύξει ως επίτιμο Δημότη του Δ. Κιλκίς.

 Εκφράζουμε για τούτο τα θερμά συγχαρητήρια μας για την απόφαση αυτή του Δήμου Κιλκίς - του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς και διερμηνεύοντας τα αισθήματα του λαού του ακριτικού τόπου μας δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες στο καλωσόρισμα του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.

 Η ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ συμμετέχοντας στα 100 χρόνια από ιδρύσεως της

Ι.Μ.ΠΟΛΥΑΝΗΣ & ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ που φέτος εορτάζονται έχει να επισημάνει το εύστοχο της αποφάσεως - να προσκληθεί και να παραστεί επί τέσσερις ημέρες στον τόπο μας ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ – που από κοινού Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου και Δήμαρχος Κιλκίς επισημοποίησαν σε επίσκεψη τους στο Φανάρι πριν λίγο καιρό.

Σε μια εποχή τόσο δύσκολη και ταραχώδη (πολεμικές συρράξεις, κρίσεις κοινωνικές και οικονομικές, προκλήσεις κ.α.) που βλέπουμε να επισυμβαίνουν τέτοια γεγονότα στον διεθνή χώρο και ειδικότερα στη γειτονιά μας την ίδια, μια επίσκεψη από τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας πέραν του ότι περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς τους Κιλκισιώτες/τισσες αποτελεί επίσης και ισχυρότατο συμβολισμό καθώς ο ιστορικός τόπος μας θα αποτελέσει, το τετραήμερο αυτό, σημείο αναφοράς στα πέρατα του κόσμου σε μια ευαίσθητη περιοχή του

Ελληνισμού όπως είναι η Μακεδονία μας στην καρδιά της οποίας βρίσκεται το Κιλκίς.

Λόγια περισσότερα δεν χρειάζονται καθώς η παγκόσμια προσωπικότητα του Α.Θ.Π. κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ που εκπροσωπεί το ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, τον Φάρο και το Λίκνο της Ορθοδόξου Πίστεως μας, θα φιλοξενηθεί και θα Ευλογήσει το Ποίμνιο της Ι.Μ.Πολυανής & Κιλκισίου και για αυτό τον λόγο έχουμε μόνο να εκφράσουμε ταπεινά την βαθύτατη και εκ

βάθους καρδίας ευγνωμοσύνη μας αλλά και την ικανοποίηση μας από την πραγματοποίηση της Υψηλοτάτης επίσκεψης του πνευματικού Πατέρα εκατομμυρίων Πιστών της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

Καλώς ορίσατε ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ,

 

Με εκτιμηση

ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Προεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply