Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΦΙΛΟ ΤΩΝ ΔΊΔΥΜΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Όσο θα επιτρέπεται η ασυδοσία σε όργανα φρουράς του πρωθυπουργού να αξιολογούν αδίκως μία ήρεμη κατάσταση φίλου των αδικοχαμένων διδύμων κοριτσιών, να αποφασίζουν ως αξιόποινη την ήρεμη και αθόρυβη παρουσία τους, να καταδικάζει ως δικαστής και στην συνέχεια να εκτελεί την καταδίκη ως δήμιος, τότε εάν δεν αποταχθεί από το σώμα της Αστυνομίας, θα έχω και εγώ το ίδιο δικαίωμα, διότι θεωρώ μεγαλύτερης αξίας από τον πρωθυπουργό, τα μέλη της οικογένειάς μου και άλλα πρόσωπα που αγαπώ.

Κύριε Μητσοτάκη, θα τον αποτάξετε από το Σώμα της Αστυνομίας ή θα έχω στο εξής το ίδιο δικαίωμα και εγώ ή ο κάθε ένας πολίτης; Εσείς αποφασίζετε την ανομία!

  • Χαμηλοσυνταξιούχος: Πεινάω, αυτή τη στιγμή πεινάω
  • Μητσοτάκης: Σας στηρίζει η εκκλησία;
  • Χαμηλοσυνταξιούχος: Κανένας 
  • Μητσοτάκης: Ευχαριστώ που ήρθατε.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αδέσμευτος Δημοσιογράφος από το 1973

Συντάκτης της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ»  1979-1980

Συνεργάτης των εφημερίδων «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»,  ¨ΧΡΟΝΟΣ» και «ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΙΟΝΙΑΣ»

Δημιουρός της “gnomi web tv  «kilkiswebtv” και  «kilkiswebnews.press»

Ραδιοφωνικός παραγωγός  στο «εναλλακτικό ραδιόφωνο» 1989 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο «Ράδιο Σύνορα» του Θεόφιλου Μασμανίδη.

Ο μοναδικός  (πρώην)  Διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο ΝΑΤΟ και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, από το Ν. Κιλκίς.

Ο μόνος δημοσιογράφος με τις περισσότερες αποκλειστικές συνεντεύξεις με αρχηγούς κομμάτων, υποψηφίων Ευρωβουλευτών, εκλεγμένων Ευρωβουλευτών, Υπουργών Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, Υφυπουργών, βουλευτών και πολιτικών μη Κιλκισιωτών, καθηγητές πανεπιστημίων, μεγάλοι αθλητές, συγγραφείς που τα βιβλία τους έγιναν  μπεστ σέλερ. Πολούς γνωστούς τραγουδιστές, ηθοποιούς, καθηγητές δημοσιογραφίας και  δημοσιογράφους παγκοσμίως γνωστούς, καθώς και ζωγράφους.

Επίσης στρατηγοί, στρατάρχης, Μητροπολίτες, ηγούμενοι κ.λ.π.  Και φυσικά πρόσωπα της Κιλκισιώτικης κοινωνικής,  πολιτικής, αθλητικής, επιστημονικής ζωής.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply