Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

27.9.24 Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

  Την Τετάρτη   θα βρίσκεται στο Κιλκίς   (Πολύκαστρο και Κιλκίς) ο  Νίκος Ανδρουλάκης,  γιά την προεκλογική του περιοδεία ενόψει των αρχαιρ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ (ΑΡΘΡΟ)
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    Η προεκλογική περίοδος κλείνει σε μία εβδομάδα. Αυτό που όλοι θα θυμόμαστε είναι  τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη, την τακτική του να αποφεύγει ζητήματα της απελπιστικής κατάσταση στην Υγεία, την απελπιστική κατάσταση στην παιδεία, την αδιαφάνεια και την προστασία των παιδοβιαστών,  την απελπιστική κατάσταση στην προστασία των πολιτών οι οποίοι με το σούρουπο κλείνονται στα σπίτια τους για να μη βρεθούνε με ένα μαχαίρι στην πλάτη, για την αποφυγή σοβαρής συζήτησης για το Δημογραφικό, για την κοροϊδία των τριτέκνων οικογενειών ότι θα τους εξισώσει με τους πολύτεκνους, με τον νόμο των ομοφυλόφιλων που είναι αντίθετος με την εκκλησία, την οικογένεια και το δημογραφικό, για το μεταναστευτικό ζήτημα  και ένα σωρό άλλα θέματα που έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα ψέματα που μας αραδιάζει για την δήθεν Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν κάνει τίποτε άλλο από το να υπερασπίζεται τα συμφέροντα συγκεκριμένων κρατών, τα οποία μεταχειρίζονται τις υπόλοιπες χώρες (όπως την Ελλάδα) σαν να είναι το τσιφλίκι τους.  ΘΑ έπρεπε η Ε.Ε. να είναι ένα ακόμη σημείο σύγκρουσης των Εθνικών μας συμφερόντων.

    Δυστυχώς βλέπουμε οι Έλληνες πολιτικοί να θυσιάζουν τα Εθνικά μας συμφέροντα, όπως βλέπουμε να συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στα Δυτικά Βαλκάνια.

    Δυστυχώς σχεδόν όλοι οι αρχηγοί κομμάτων που Κυβέρνησαν την χώρα, καταγίνονται με θέματα που αύριο, αν χρειαστεί, να μπορούν να συμφωνήσουν στις αποφάσεις των! Δυστυχώς, δεν ασχολούνται ούτε με τα θέματα που αύριο θα προκύψουν από μία Ε.Ε. που μας οδηγεί σε έναν πόλεμο, που θα έπρεπε να το κάνει και εναντίον της Τουρκίας για τους αδερφούς μας Κυπρίους!

    Ίσως η τελευταία εβδομάδα να μας δώσει περισσότερες αποδείξεις, για την αδιαφορία των κομμάτων και των υποψηφίων για το μέλλον του Έθνους μας, των παιδιών μας, ακόμη και της ύπαρξής μας! Από τις 9 Ιουνίου 2024 δεν πρόκειται ούτε να δείτε, ούτε να ενδιαφερθεί κανένας για εσάς, που σήμερα σας χαϊδεύουν την πλάτη θαρρείς και σας ήξεραν από χθες, ούτε θα νοιαστούν εάν δεν έχετε να φάτε. Ή μάλλον αυτό θα τους ενδιαφέρει ώστε ………………..να μην έχετε να φάτε!

    Άνθρωποι που στόχο έχουν μόνον την καρέκλα και τίποτε άλλο! Ούτε η θρησκεία σου, ούτε ο αφελληνισμός διά των λαθροεισβολέων, ούτε η εξαφάνιση του Έθνους σου.

    Σε λίγες ημέρες θα σταματήσουν να σκέφτονται ότι υπάρχεις. Θα σταματήσουν να νοιάζονται για εσένα τον πολίτη, τον υπάλληλο, τον αγρότη, τον επαγγελματία, τον πεινασμένα για ελευθερία, αξιοπρέπεια και αγάπη.

    Όλοι στις κάλπες για να «ξεφορτωθούμε» τα ελεεινά γνωστά ανδρείκελα της πολιτικής! Υπάρχουν και πολιτικοί που αγαπούν την Πατρίδα μας, το έθνος μας, την Πίστη μας και την Οικογένεια.

    ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

    Αδέσμευτος Δημοσιογράφος από το 1973


    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply