Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησε σήμερα η ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφια για το Ευρωκοινοβούλιο Μαρία Σπυράκη.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Κιλκίς ενημέρωσε την κυρία Σπυράκη για το σύνολο των παρεμβάσεων που υλοποιεί ο Δήμος Κιλκίς υπογραμμίζοντας ότι αξιοποιεί και τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, έχοντας εντάξει δύο έργα ύψους 16.000.000 στο

Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς δήλωσε ότι ο Δήμος Κιλκίς έχει τη διάθεση αλλά και την επιχειρησιακή ετοιμότητα να απορροφήσει ευρωπαϊκούς πόρους για νέα έργα υποδομής θέτοντας και τη διάσταση της ανάσχεσης της δημογραφικής συρρίκνωσης με την παροχή κινήτρων για τη συγκράτηση του πληθυσμού στην ύπαιθρο.  

Η ευρωβουλευτής, τόνισε από την πλευρά της, ότι ο πυρήνας των ευρωπαϊκών πολιτικών

ευνοεί και ενθαρρύνει δυναμικές συνέργειες με την Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού και ότι στα επόμενα χρόνια το μοτίβο πράσινη και ψηφιακή πολιτική θα βρίσκεται στην κορυφή των κοινοτικών προτεραιοτήτων σε προτάσεις και πράξεις ένταξης έργων.   

Ο κ. Κυριακίδης ευχήθηκε στην κυρία Σπυράκη δύναμη και επιτυχία στην εκλογική της στόχευση για το Ευρωκοινοβούλιο σημειώνοντας και ως προς την εθνική μας εκπροσώπηση ότι χρειάζεται άξιους και ικανούς ανθρώπους. 









About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply