Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΈΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ; ΈΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ …LEADER!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Έχεις μια καλή επιχειρηματική ιδέα; Θες να δημιουργήσεις κάτι δικό σου; Θες να μεγαλώσεις την επιχείρησή σου; Είσαι αγρότης, άνεργος, επιστήμονας, επιχειρηματίας, επαγγελματίας και χρειάζεσαι χρηματοδότηση από ένα πρόγραμμα που "τρέχει" στον τόπο σου, αξιολογείται από ένα τοπικό φορέα και πληρώνει σε μερικές μόνο μέρες;

Έλα την Πέμπτη 8 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου ή την Δευτέρα 12 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Κιλκίς, στις 6:30 μ.μ. και μάθε πώς μπορείς κι εσύ να πάρεις ...το πακέτο LEADER της Αναπτυξιακής Κιλκίς. Το πιο δημοφιλές πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών ιδεών, με δωρεάν χρηματοδότηση επενδύσεων από 50% έως 70%, σε τομείς που περιλαμβάνουν τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων και τις βιοτεχνίες, τον τουρισμό και την εστίαση, το εμπόριο και τις υπηρεσίες, βάσει λίστας συγκεκριμένων ΚΑΔ 2008.

Με επιδοτούμενες δαπάνες όπως η κατασκευή ή βελτίωση κτιρίων, η προμήθεια καινούργιων μηχανημάτων και εξοπλισμού, η εξοικονόμηση ενέργειας, η προβολή της επιχείρησης, η πιστοποίηση προϊόντων, η συμβουλευτική υποστήριξη κ.ά.

Οι επενδύσεις μπορούν να γίνουν σε όλη η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εκτός της εντός σχεδίου περιοχής της πόλης του Κιλκίς. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 30η Αυγούστου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τα γραφεία της εταιρείας (Σόλωνος 13, Κιλκίς), τη διεύθυνση: www.anki.gr και το FB: @anKilkis αλλά και να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 23410 25305. ΑΝΚΙ: @We light up ideas!  

 

 

 

Κιλκίς, 06/06/2022

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply