Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΚΥΠΡΟΣ ΑΣΠΡΗΣ – ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Δεν χρειαζόταν μια τόσο μεγάλης διάρκειας προεκλογική εκστρατεία στην Ελλάδα, αφού αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα έχει ως επακόλουθο να μην υπάρχει Βουλή των Ελλήνων ούτε Κυβέρνηση παρά μόνο μια Υπηρεσιακή Κυβέρνηση που έχει περιορισμένες αρμοδιότητες και δυνατότητες. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε και την απέναντι Τουρκία που καραδοκεί για όλα τα ενδεχόμενα αφού παρακολουθεί τις εξελίξεις και βλέπει ότι τώρα υπάρχει μεγάλο κενό εξουσίας…

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις βλέπουμε ότι την ψήφο του Ελληνικού λαού τη διεκδικούν σωρεία κομμάτων. Δόξα τον Θεό διαφάνηκε ότι υπάρχουν και πατριωτικά Ορθόδοξα κόμματα. Ένα που δεν πρέπει να παραβλέψει ο Ελληνικός λαός και να δώσει την ψήφο του στην κάλπη είναι το κόμμα ΝΙΚΗ. Η ΝΙΚΗ είναι ένα κόμμα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα πρόσφατα με αρχηγό του κόμματος τον κ. Δημήτρη Νατσιό. Ο κ. Νατσιός αποδείχτηκε ότι είναι ένας άνθρωπος με ήθος και χαρακτήρα. Είναι ο απλός ο δάσκαλος από το Κιλκίς ο απλός εκπαιδευτικός που αγαπήθηκε από την κοινωνία, από τους μαθητές του. Που διακατέχεται από σωστές αρχές και ιδανικά! Που έχει αληθινή Πίστη προς τον αληθινό Θεό μας, που ομολογεί ξεκάθαρα πως είναι Ορθόδοξος Χριστιανός και είναι περήφανος γι΄ αυτό. Οι βασικοί στόχοι του κόμματος του δεν είναι η εξουσία ούτε και η “καρέκλα” όπως ισχύει για τα περισσότερα κόμματα.

Ξέρουμε ότι ο Ελληνισμός ζει σε χαλεπούς καιρούς εδώ και χρόνια. Ζει και βιώνει καθημερινά ποικίλα προβλήματα είτε οικονομικά, είτε κοινωνικά, είτε θέματα παιδείας. Εδώ και πολύ καιρό βλέπουμε τη Θρησκεία μας να διώκεται συνεχώς από τους εντός και από τους εκτός της χώρας. Είδαμε αρκετούς πολιτικούς που όχι μόνον δεν πιστεύουν στον αληθινό Θεό αλλά αντιθέτως πολεμούν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Αυτό το είδαμε ξεκάθαρα και με τα μέτρα που έλαβαν για κλείσιμο των Εκκλησιών με τη δικαιολογία της λεγόμενης Πανδημίας. Είδαμε πολιτικούς που θέλουν και επιδιώκουν να φύγει μέχρι και ο Σταυρός από την Ελληνική Σημαία του Έθνους. Να θέλουν να καταργηθεί το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία, να απαγορεύουν την πρωινή προσευχή στα Δημοτικά σχολεία. Είδαμε πολιτικούς να θέλουν να αλλάξουν την Ελληνική Ιστορία, επιδιώκοντας να διαγράψουν τις Ελληνικές ρίζες, οτιδήποτε Ελληνικό και Ορθόδοξο. Είδαμε πολιτικούς νάνους να θέλουν να προδώσουν ξανά τον Ελληνισμό, να παραδώσουν σε ξένους την Εθνική κυριαρχία του τόπου. Είδαμε να υπάρχουν οι ελεγχόμενοι και οι βολεμένοι πολιτικοί που βρίσκονται αδιάκοπα στην αναζήτηση της πολιτικής καρέκλας και της πολιτικής εξουσίας είτε υποστηρίζοντας είτε το ένα είτε το άλλο κόμμα.

Συμπέρανα και θεωρώ ότι κόμμα ΝΙΚΗ θέλει να βοηθήσει τον Ελληνισμό στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει, θα δίνει το παρόν του εναντίον του κατεστημένου που υπάρχει. Είναι φυσικό και αναμενόμενο να δέχεται τόσο μεγάλο πόλεμο από τις άλλες κομματικές παρατάξεις οι οποίες έχουν επιστρατεύσει τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. για να ρίχνουν συνεχώς “λάσπη” στο κόμμα ΝΙΚΗ ώστε να μην τα καταφέρει να είναι παρών στην Ελληνική Βουλή. Είναι ξεκάθαρο ότι γνωρίζουν ότι με το να υπάρξει τέτοιο κόμμα στη Βουλή θα είναι δύσκολο να υλοποιήσουν τα παράλογα σχέδιά τους. Δεν τους συμφέρει να υπάρχουν στην Ελληνική Βουλή τέτοιου είδους Πατριωτικά κόμματα.

Μου έρχεται στο μυαλό όταν ρώτησαν τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη μεταξύ άλλων σε ποιο κόμμα ανήκει. Αν είναι Ρωσόφιλος; εάν είναι Γαλλόφιλος ή Αγγλόφιλος. Η απάντηση του ήταν απλή: «Δεν είμαι σε κανένα κόμμα. Εγώ είμαι Θεό-φιλος γιατί μόνο ο Θεός μας αγαπά την Πατρίδα μου, μόνο ο Θεός μου με βοηθάει.» Είναι γεγονός ότι ο Κολοκοτρώνης είχε πολύ μεγάλη και αληθινή πίστη. Αυτό ισχύει και για το κόμμα της ΝΙΚΗΣ με επικεφαλή τον κ. Δημήτρη Νατσιό. Τα άλλα κόμματα δοκιμάστηκαν στη Βουλή για τις πράξεις τους και τα έργα τους.

Κατηγορούν μεταξύ άλλων το κόμμα της ΝΙΚΗΣ ότι αρκετά μέλη του είναι εθνικιστές. Τί είναι ο ορισμός Εθνικισμός; Το είπε σε μια συνέντευξη του ο Χρήστος Σαρτζετάκης. Πρώην Ανώτατος Δικαστικός και Πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας: «Ο Εθνικισμός προέρχεται από την λέξη Έθνος. Εθνικισμός είναι κάτι το κατεξοχήν Δημοκρατικό, μπορώ να σας πω θεωρείται κάτι το Ιερό. Όσοι διαφωνούν, είναι ΕΠΙΒΟΥΛΟΙ που θέλουν να πνίξουν τα ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ αισθήματα του Ελληνικού λαού.»

Κύπρος Ασπρής

Λευκωσία / Κύπρος


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply