Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Η ΟΜΑΙΧΜΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ (ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΤΣΙΟΥ*)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Γράφει ο Δημήτριος Νατσιός


Ιδρυτικός Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ
Δάσκαλος, Θεολόγος, Συγγραφέας

Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών σήμερα απέχει από τις εκλογές - όχι από αδιαφορία για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα και την κοινωνία μας, αλλά αντιθέτως από βαθιά απογοήτευση για τη δυσοσμία μισού αιώνα κομματοκρατίας, η οποία έχει επιβάλει την ανελευθερία, τη διαφθορά και τον ανθελληνισμό ως τη νέα νόρμα. Για πολλούς Έλληνες σήμερα η προσέλευση στην κάλπη ισοδυναμεί περίπου με διάπραξη αμαρτίας. Εξίσου εύλογα, γιατί να εμπιστευθούν πυροτεχνήματα "ενός ακόμη νέου σωτήρα";

Η εμπιστοσύνη στη ΝΙΚΗ έρχεται από δύο πυλώνες: (α) τις θέσεις της, που έχουν ευθύτητα, εφαρμοσιμότητα για το αύριο των παιδιών μας και αντανακλούν τις αξίες του Γένους μας και (β) τα πρόσωπα που εκπροσωπούν τη ΝΙΚΗ - γνήσια τέκνα του Ελληνικού Λαού, που δεν έχουν σχέση με επαγγελματίες πολιτικούς. Ακόμη πιο σημαντικό, η ΝΙΚΗ έχει εντελώς αντίθετο τρόπο πολιτικής σκέψης και λειτουργίας από το γνωστό "μοντέλο" των προσωποκεντρικών κομμάτων, όπου ο κάθε αρχηγός, ως "μία αιχμή", μπορεί να φθαρεί, να στομώσει, να λυγίσει ή να σπάσει. Ο αντικειμενικός σκοπός της ΝΙΚΗΣ είναι μία ιερή υπόθεση που ξεπερνά την προσκόλληση στην ιδέα ενός πρόσκαιρου "σωτήρα".

Στη ΝΙΚΗ, η Εμπροσθοφυλακή που αναλαμβάνει τη δημόσια εκπροσώπηση των θέσεών της, αποτελείται από "πολλές αιχμές" μαζί, την "Ομαιχμία" - ένας υπέροχος όρος του Θουκυδίδη. Η Ομαιχμία συστρατεύει στην πρώτη γραμμή ανθρώπους που ζουν έμπρακτα τις αξίες της Νίκης. Σε αντίθεση με έναν "σωτήρα", η Ομαιχμία δε σπάζει, δε στομώνει, δε στραβώνει, δεν αλλάζει πορεία. Πορεύεται με ομοψυχία, ειλικρίνεια, σοβαρότητα και πνεύμα συνεργασίας, με βλέμμα στραμμένο σε έναν αντικειμενικό σκοπό, σε έναν προορισμό. Μεγαλώνει και συστρατεύει διαρκώς και περισσότερους - χωρίς να αφήνει χώρο σε φιλόδοξους πολιτικάντηδες με προσωπικές ή επιχειρηματικές ατζέντες.

Αυτή είναι η δύναμη της Νίκης: όχι ένας αρχηγός, αλλά η Ομαιχμία.

Γνωρίστε μερικές «αιχμές» της μεγάλης Ομαιχμίας της Νίκης!

 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply