Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΟΒΊΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον σχολιασμό ενός άρθρου της διαδικτυακής εφημερίδος POLITICAL με τίτλο «ΤΟ…γάντι στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ξέροντας ότι θα διαβάσω ένα άρθρο που θα υποστηρίζει τις θέσεις του Κόμματος του Μητσοτάκη που φέρει το όνομα της γνήσιας Νέας Δημοκρατίας. Και λέω γνήσιας, διότι ο ίδιος ο Μητσοτάκης επαναλαμβάνει πως «αυτή η Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση με την Ν.Δ. που ξέρατε». Είναι ένα κόμμα που δεν είναι δεξιό αν και όπως είπε ο ίδιος «υπάρχουν ακόμη δεξιοί στο κόμμα του».

Επειδή δεν θέλω να αλλοιώσω το νόημα των γραφομένων από τον αρθρογράφο, θα σας διαβάσω παράγραφο – παράγραφο  και κατόπιν θα κάνω ένα σχόλιο!

Γράφει: «Είναι χρέος των πολιτικών δυνάμεων του τόπου να εξαντλήσουν κάθε συνταγματική δυνατότητα έτσι ώστε να μην επανέλθουν μαύρες σελίδες της ελληνικής πολιτικής ιστορίας και να μη δοθεί βήμα σε εκείνους που επιβουλεύονται τη δημοκρατία, αξιοποιώντας την ανοχή που η ίδια η δημοκρατία επιδεικνύει. Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας».

Πάω στο πρόγραμμα του ΚΚΕ και διαβάζω στην σελ. 7 όπου υπόσχεται ότι όταν η Ελλάδα θα βρεθεί σε κατάσταση πολέμου οι κουκουέδες θα σηκώσουν τα όπλα εναντίον του Ελληνικού Στρατού: γράφει το καταστατικό  «Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδος, είτε σε αμυντικό, είτε σε επιθετικό πόλεμο, το κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας!»

Στην δεύτερη σελίδα, καταλήγει σε μία παράγραφο «….δεν αποκύρηξε ποτέ την ταξική πάλη, την σοσιαλιστική επανάσταση, την δικτατορία του προλεταριάτου»

Και ενώ περίμενα να μιλήσει για τις παραπάνω θέσεις, άρχισε να επιχαίρει για εγκληματική παραβίαση του Συντάγματος, κατά την άποψη νομικών και Συνταγματολόγων που είναι εκτός του «διεφθαρμένου  πολιτικού τόξου» των κομμάτων!

Συνεχίζει να γράφει: «Πρόκειται για την ανταπόκριση της Πολιτείας στην καταστατική, αλλά θα έλεγα και στην ηθική υποχρέωση της δημοκρατίας να περιφρουρείται από τους εχθρούς της.»

Το «κόμμα  του λαού» κατά τον δημοσιογράφο  Παν. Λιάκο, στεγάζεται σε υπερλούξ κτίριο στον Περισσό – που ποτέ δεν επετράπη σε καμία δημόσια υπηρεσία να ελέγξει τα οικονομικά αυτού του κόμματος, θαρρείς και δεν είναι Ελληνικό κόμμα!

Λέει το ΚΚΕ: «Δεν πρόκειται να δεχθεί ρυθμίσεις που προχωρούν σε επικίνδυνες γενικεύσεις, αφήνοντας χώρο και για την απαράδεκτη θεωρία των δύο άκρων που εξισώνει την φασιστική με την κομμουνιστική ιδεολογική δράση»

Δείτε λοιπόν πως το ΚΚΕ βλέπει πιο μακρυά, διαπιστώνοντας πως η συμπαιγνία των κομμάτων μπορεί να φέρει και το ΚΚΕ εκτός Κοινοβουλίου, μια και το παρελθόν του είναι πολύ βεβαρυμμένο, γνωρίζοντας πως η επίσημη πολιτική και το θεσμικό πλαίσιο της Ε.Ε. αξιοποιείται ήδη για να απαγορευτούν σε μία σειρά χώρες κομμουνιστικά κόμματα και νεολαίες, κομμουνιστικά σύμβολα κ.λ.π.

 

 



https://www.youtube.com/watch?v=dqR3kR7dla8

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply