Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Για πρώτη φορά, μετά την αντιπολίτευση, η χώρα πηγαίνει προς τις εκλογές χωρίς ουσιαστικά δεξιά παράταξη!

https://www.youtube.com/watch?v=iS1aiWc9zg4

Και βέβαια αυτό δεν είναι μόνον δική μου διαπίστωση,  μία διαπίστωση που έκανα τον Φεβρουάριο του 2021, ότι δηλαδή η Ν.Δ. ξέφυγε από τα ιδανικά της γνήσιας Ν.Δ. αλλά του ιδίου του προέδρου  αυτής της Νέας Δημοκρατίας κ.  Μητσοτάκη, ο οποίος από το 2015 είχε δηλώσει:

«Κάναμε σφάλμα που επιτρέψαμε η Ν.Δ. να φανεί Δεξιό κόμμα, λόγω κάποιων στελεχών!».

Πριν από μερικές εβδομάδες είπε: «Η Ν.Δ. σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την Ν.Δ. που ξέρατε!» και το αξέχαστο: «εγώ ποτέ δεν ήμουν και δεν είμαι δεξιός!»

Στις εκλογές όμως του 2019, για να γίνει πρωθυπουργός, απευθύνθηκε κατά κύριο λόγο στους δεξιούς ψηφοφόρους και εκμεταλλεύτηκε την αφέλειά τους για να τον πιστέψουν, προκειμένου να εφαρμόσει πολιτικές που ήταν αντίθετες με την δεξιά ατζέντα!

Αυτό κι αν δεν λέγεται ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ!

Ακολούθησαν, εκτός από τις δηλώσεις και πράξεις όπως η ΕΜΜΟΝΗ του να χρηματοδοτήσει και να εγκαταστήσει λαθρομετανάστες παντού, ενώ κορόϊδεψε και πάλι τους ψηφοφόρους με τον push back against (με την απώθηση των λαθρομεταναστών πίσω), αδιαφορώντας συγχρόνως για τις συνέπειες στην κοινωνία και την καταστροφή της Εθνικής συνείδησης, προωθώντας την Αραβοποίηση, Αφρικανοποίηση και Μουσουλμανοποίηση ολόκληρων περιοχών για την πληθυσμιακή αλλοίωση!

Υποστήριξε, όσο δεν πάει, την αριστερή ατζέντα, με ότι παλαβό υπάρχει σε σημείο να μην έχει καμία διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠουΣου.

Έμπασε μέσα στην Ν.Δ. πολλούς συνεργάτες που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, τους πρώην συνεργάτες στο Θέμα των Πρεσπών Ποταμίσιους, ακόμη και από την ΚΝΕ πρόσωπα που είχαν ανώτερα αξιώματα!

Με όλους αυτούς, προωθούνται ιδεολογίες που είναι τελείως αντίθετες με την ιδεολογική βάση της πραγματικής Ν.Δ. Αποσάθρωση της κοινωνίας με το πρόσχημα της προόδου!

Δεν μπορεί να γίνονται εκλογές χωρίς της εκπροσώπηση του κόσμου που δεν είναι λαθροαγαπούληδες, άθεοι, άνθρωποι με τα Εθνικά και Χριστιανικά ιδεώδη.  Δεν μπορούν να γίνουν οπαδοί της αριστερής παλαβομάρας και του ξενόδουλου Διεθνησμού!

Οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. δεν μπορεί να είναι σε μόνιμη αναμονή. Προεκλογικά βλέπαμε το έργο «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΕΦΤΕΙ», τώρα βλέπουμε το έργο «ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ» με κομμουνιστές και αριστερούς, σε λίγο θα δούμε το έργο «ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ» και τέλος αν συνεχίσουμε με τον Μητσοτάκη, θα δούμε το έργο «ΔΙΑΛΥΣΗ».

Δεν γίνεται κ. Μητσοτάκη να κάνετε την Ν.Δ. ένα κόμμα «λίγο από όλα» με μία ιδεολογία όλοι του κόσμου οι πονεμένοι, χωράνε!

Κανείς δεν σας έδωσε εντολή «διεύρυνσης» Αν θέλαμε Κυβέρνηση με τις 50 αποχρώσεις του κόκκινου δεν θα σας δίναμε αυτοδυναμία.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΌ ΤΟ 1973

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply