Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Π. Μαρινάκης από Καλαμαριά: Ελάχιστο καθήκον μας να καταγράψουμε τα προβλήματα των πολιτών


Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την Πολιτική Ακαδημία του κόμματος στην Καλαμαριά.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, ο Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, τον Γραμματέα οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη, την Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου, την επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, τον Πρόεδρο της Διοικούσας ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης, Ζήση Ιωακείμοβιτς, τον Πρόεδρο ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης, Θοδωρή Μητράκα και τον Υπεύθυνο Επιμόρφωσης Στελεχών ΝΔ, Νίκο Λυσιγάκη, επισκέφτηκε το Δημαρχείο Καλαμαριάς όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιάννη Δαρδαμανέλη και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Γραμματέα και τα στελέχη του κόμματος για την παρουσία τους και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Κυβέρνησης αλλά και του κόμματος.

Ιδιαίτερη βάση δόθηκε στα ζητήματα των έργων που υλοποιούνται στο Δήμο Καλαμαριάς, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους του νομού, στα μεγάλα προγράμματα έργων υποδομής, τους πόρους που έχει διαθέσει η Κυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης.

*****Μαρινάκης: Ελάχιστο καθήκον μας να καταγράψουμε τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες

Kilkiswebtv: Αυτή η ειληκρείνιά σας μου αρέσει. Μέχρι σήμερα τρεισήμισι χρόνια καταγράφατε τις ανάγκες και τα προβλήματα που δημιουργήσατε τόσο Εθνικά όσο και κοινωνικά, οικονομικά, και ανασφάλειας

»Μαζί με τον Στέλιο Κονταδάκη κάνουμε πράξη αυτό που μας ζήτησε ο Πρόεδρος και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γυρίζουμε μαζί όλη την Ελλάδα, κάθε Δήμο της Αττικής και κάθε Νομό της ελληνικής περιφέρειας. και να προβάλουμε το κυβερνητικό έργο. 

Kilkiswebtv:Δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να μας πείσετε για την κακή κυβερνητική προσπάθεια των αχρήστων σε όλους τους τομείς. Υγεία, Οικονομία, εξωτερική πολιτική, Εθνικά θέματα, Ανελευθερία της διατύπωσης άλλης άποψης από την κυβερνητική, για την χειρότερη αξιοπιστία και έλεγχο των ΜΜΕ, τις προσωπικές επιθέσεις μελών της πραγματικής Ν.Δ. και όχι της κομμουνιστοσυριζοπασοκικήςνεοανελεύθερης χαοτικής Ν.Δ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗς Α.Ε. 

«Είμαστε αυτοί που αυτό που λέμε το εννοούμε»

»Είμαστε αυτοί που αυτό που λέμε το εννοούμε. Γιατί αυτή είναι η βασική αρχή του Πρωθυπουργού και Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το 2023 θα βρει την Ελλάδα για πρώτη φορά με αυξημένες συντάξεις (F1), με πάνω από 50 φόρους μειωμένους σε σχέση με το 2019, με πολύ μικρότερη ανεργία (f2), πρωταθλήτρια στις εξαγωγές και τις επενδύσεις (f3)και ταυτόχρονα αντιμέτωπη με πολύ μεγάλες, παγκόσμιες, εξωγενείς κρίσεις.

»Δεν λέμε, φυσικά, ότι έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα. Όμως, όπως έχει πει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι μεγάλη η διαφορά μιας καλής κυβέρνησης που κάνει και λάθη, από μια λάθος κυβέρνηση.

Και με βάση το έργο μας θα μας κρίνουν οι πολίτες στις εθνικές εκλογές, που θα γίνουν το 2023  (f4)και η απόφαση που θα λάβουν δεν θα κρίνει μόνο τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά

 Θα κρίνει το μέλλον των επόμενων γενεών».f5

F1.- TO 2023 η Ελλάδα θα βρεθεί με αυξημένες συντάξεις! Αυτή η υπόσχεση θα τηρηθεί όπως το 2022 θα είχαμε δικαστικό μέγαρο στο Κιλκίς ή ότι θα καταγγέλλατε το κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών;

F2  με μικρότερη ανεργία εάν στείλετε ή διώξετε άλλες 500 000 νέου από την Ελλάδα;

F3.- Πρωταθλήτρια στις επενδύσεις ή πρωταθλήτρια στο κλείσιμο των εργοστασίων της ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου;

F4 Εάν σας κρίνουν με βάση το έργο σας δεν θα πάρετε ούτε 20%

F5 Αν είναι να σας κρίνουμε για το μέλλον των παιδιών μας τότε νομίζω και το 3% να σας είναι αρκετό.








 https://www.youtube.com/watch?v=iIvgYBT0Yj4

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply