Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ - ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2021
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει αύριο, Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022, ώρα 12:00μ.μ. στις εγκαταστάσεις της στον Πειραιά, τα αποτελέσματα της «Απογραφής Πληθυσμού - Κατοικιών 2021», της πρώτης ψηφιακής απογραφής της Ελλάδας.

Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ κ. Αθανάσιος Κων. Θανόπουλος θα παρουσιάσει τα δεδομένα της Απογραφής, τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά της και τον πρωτοποριακό τρόπο διεξαγωγής της.

Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη και διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι δημοσιογράφοι θα ενημερωθούν με σχετικό υπερσύνδεσμο. Προκειμένου να παρακολουθήσετε την ανακοίνωση παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα η οποία είναι διαθέσιμη  στον ακόλουθο σύνδεσμο.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply