Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ» ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Με ένα «διάγγελμα» για την «παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας και τρανσφοβίας» ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικύρωσε με τον πιο επίσημο τρόπο την στροφή της Νέας Δημοκρατίας προς τις πιο ακραίες μορφές νεομαρξιστικού δικαιωματισμού! Σήμερα, όχι μόνο ακούστηκε σε πρωθυπουργικό διάγγελμα ο άκρως επικίνδυνος όρος «ΛΟΑΤΚΙ+ Παιδιά», αλλά ανακοινώθηκαν έως και διώξεις(!) εναντίον γονέων που προσπαθούν να αναστρέψουν την πλύση εγκεφάλου που μπορεί να έχουν υποστεί τα ανήλικα τέκνα τους. Μια πλύση εγκεφάλου που επιβάλλεται ανεξέλεγκτα από γνωστούς και αγνώστους μέσω των ΜΜΕ, του διαδικτύου αλλά ακόμα και του εκπαιδευτικού συστήματος! Ως Έλληνες Εθνικιστές καταγγέλλουμε την αισχρή κυβερνητική πολιτική υπέρ της «ΛΟΑΤΚΙ+» προπαγάνδας, που αποδεδειγμένα οδηγεί στην παιδική κακοποίηση, και την συνεπαγόμενη ποινικοποίηση της γονικής μέριμνας. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply