Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ: "ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ, ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 




Νέα Αρχή Νέας Δημοκρατίας ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς.

Ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας χαίρομαι που οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών δικαιώνουν τις επιλογές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού της χώρας μας κ.Κυριάκου Μητσοτάκη, που πάντα ήμουν και θα είμαι υπέρμαχος.

Η εξέλιξη στο θέμα της πανδημίας είναι προς το καλύτερο για την χώρα μας και πιστεύω ότι με την έναρξη του εμβολιασμού της κοινωνίας θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και θα οδηγηθούμε στην επιστροφή της ζωής μάς.

Και πάλι ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας χαίρομαι που η λειτουργία της ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς με πρόεδρο τον κ.Μηνά Παπαδόπουλο ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ύστερα απο δίκη μου παρέμβαση με την ορθή λειτουργία της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, συνεδριάζοντας και ενημερώνοντας τα μέλη της ύστερα από 6 μήνες.

Θεωρώ ότι την θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς Θα πρέπει να κατέχει ένας αυθεντικός πρόεδρος και όχι κάποιος που γίνεται αποδέκτης καθοδηγιών.

Φτάνει πιά.....

Εν δυνάμει υποψήφιος πρόεδρος ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς

Θεόφιλος Τιρεκίδης.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply