Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » » ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ "ΕΙΔΗΜΟΝΩΝ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΊΝΤΕΟ, ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ. (Β Ι Ν Τ Ε Ο )
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Όλοι γνωρίζουμε πως αν ζητούσες την γνώμη εκατό ανθρώπων για ένα θέμα και ιδιαίτερα πολιτικό, θα έπαιρνες εκατό διαφορετικές γνώμες, εκατό διαφορετικές αλήθειες κ.λ.π. Θέλω να πιστεύω πως κανένας δεν έχει άδικο! Ναι, όπως το ακούσατε! Διότι όλοι αυτοί λένε την γνώμη τους και βγάζουν συμπεράσματα από όσα γνωρίζουν, από όσα στοιχεία έχουν, από τις διαδόσεις. Έτσι λοιπόν με λάθος ή ελλιπή πληροφόρηση θα έχει και λανθασμένη γνώση, άρα θα κατηγορήσει τους άλλους ενενήντα εννέα που δεν είχαν την δική του λανθασμένη ενημέρωση.

Πολύ σας απασχόλησα.

Στο βίντεο αυτό όπως και στο προηγούμενο είπα τα ίδια περίπου που έλεγα και πριν από εννέα μήνες περίπου. Ειδικότερα μετά τις 24 Ιουλίου 2020, όπου όσοι με παρακολουθούσαν, σήμερα δεν θα είχαν εκπλαγεί με τα όσα διάβασαν και τα όσα είπα στο απογευματινό βίντεο.

Εδώ λέω κάτι παραπάνω.  Ότι, όποιος δίνει τον λόγο του στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη Κυριάκο, ότι θα ηγηθεί να διορθώσει και να ενώσει το κόμμα από την διαλυτική  και μικροπολιτική στάση του προέδρου της ΔΕΕΠ Κιλκίς κ. Μηνά Παπαδόπουλου,  δεν δικαιούται να πάρει το λόγο του πίσω.

Αφήνω κάποια υπονοούμενα κατά την ομιλία μου. Τόσο τα παραπάνω, όσο και αυτά που θα συνεχίσουν να γίνονται για την ενοποίηση του κόμματος, δεν είναι επιθυμία ενός και μόνον ανθρώπου, ούτε κάποια ημέρα ξύπνησε και είπε, ας ζητήσω να παραιτηθεί ο νυν προεδρεύων της ΔΕΕΠ Κιλκίς! Είναι απόφαση του κόμματος να διορθωθούν όλα, επιλέγοντας αυτή τον τρόπο.

Περισσότερα την Τετάρτη το απόγευμα! (;)

Δείτε το βίντεο πατώντας στο παρακάτω ling. 

https://www.youtube.com/watch?v=-C8D3zYoRAQ&feature=youtu.be&ab_channel=TheofilosKyriakidis



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply