Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ (ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΊΑΣ) ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Ζωντανή μετάδοση των Ιερών Ακολουθιών στη μνήμη των πολιούχων του Κιλκίς

Οι έκτακτες υγειονομικές ρυθμίσεις για την αποτροπή εξάπλωσης του Covid – 19 δεν επιτρέπουν φέτος την πραγματοποίηση των θεσμικών εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς στη μνήμη των ΠεντεκαίΔεκα Μαρτύρων, πολιούχων του Κιλκίς.

Ο Δήμος Κιλκίς, θέλοντας να προσδώσει την κατ’ ελάχιστον οφειλόμενη θρησκευτική τιμή στους πολιούχους του και να συνεορτάσει με τους πολίτες τους λυχνοστάτες της ορθόδοξης πίστης, διαθέτει τα ψηφιακά του μέσα για τη ζωντανή μετάδοση των ιερών ακολουθιών την παραμονή και ανήμερα της μεγάλης τοπικής θρησκευτικής γιορτής.

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδικτυακά στις ιστοσελίδες του Δήμου Κιλκίς (www.e-kilkis.gr ), της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς (www.impk.gr) και στο Facebook του Δήμου Κιλκίς τις ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη:

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020
18:00
Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός

Σάββατο 28 Νοεμβρίου

 7:30
Πανηγυρικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply