Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΈΞΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Μπαράζ διαδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και κυβερνητικού κλιμακίου στην πόλη για το Thessaloniki ΔΕΘ-Helexpo Forum, το οποίο πραγματοποιείται στη θέση της ακυρωθείσας 85ης ΔΕΘ.

Στις 18:00 στο άγαλμα του Βενιζέλου θα συγκεντρωθούν μέλη της ΑΔΕΔΥ και της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα στην Καμάρα θα μαζευτούν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αντιεξουσιαστές και στον Λευκό Πύργο πολίτες θα διαδηλώσουν κατά των εμβολίων και της χρήσης ηλεκτρονικών τσιπ.

Στις 18:30 το ΠΑΜΕ θα διαδηλώσει στην πλατεία της ΧΑΝΘ, ενώ στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα μιλήσει το πρώην στέλεχος της ναζιστικής οργάνωσης  «Χρυσή Αυγή» και νυν πρόεδρος φασιστικού κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης.

Στις 19:00 οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» δίνουν ραντεβού στον Λευκό Πύργο με το σύνθημα «Δεν μένουμε σπίτι», καθώς εναντιώνονται στα μέτρα των επιστημόνων κατά της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Ακολουθεί απόσπασμα της ανακοίνωσης των διοργανωτών της διαδήλωσης της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, όπως αναφέρεται στο κείμενο της εκδήλωσης που δημοσιεύθηκε στο Facebook:

«Ενάντια στις αντεργατικές επιλογές κυβερνήσεων-Ε.Ε-κεφαλαίου, διεκδικούμε:
ü Μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους – Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις –Προστασία των ανέργων και διαγραφή των χρεών των φτωχών λαϊκών στρωμάτων
ü Δαπάνες για δημόσια και δωρεάν Υγεία και Παιδεία, καθολική Ασφάλιση και κοινωνικά αγαθά αντί για πληρωμή του δημόσιου χρέους (διαγραφή τώρα!), επιδοτήσεις των τραπεζών, φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο – Όχι στον πόλεμο και τους εξοπλισμούς
ü Ακύρωση του ξεπουλήματος της δημόσιας γης και των φυσικών πόρων - προστασία για τα δάση, τον αέρα, το νερό και φραγμό στις εξορύξεις, τις Β.Α.Π.Ε. και την καύση απορριμμάτων
ü Πολιτικές ελευθερίες και δημοκρατικά δικαιώματα, κόντρα στην αστυνομοκρατία, τον κρατικό και εργοδοτικό αυταρχισμό και την καταστολή – Κατάργηση νομοθετικού πλαισίου απαγόρευσης διαδηλώσεων και απεργίας – Φραγμό σε κάθε τύπου διακρίσεις, το ρατσισμό και τον φασισμό –Πάλη για αποτροπή του πολέμου».

Δείτε την ανάρτηση των «Ενωμένων Μακεδόνων», οι οποίοι αμφισβητούν την εφαρμογή των προληπτικών μέτρων στην κοινωνία και ειδικότερα στα σχολεία:





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply